Συμμετοχές

Elec Tec 2020

Οι συμμετοχές στην 3η διεθνή έκθεση «Elec.tec» ολοκληρώθηκαν

 

ABAS Integrated Systems

Στην ABAS, η εμπειρία και η τεχνογνωσία πλέον των 40 ετών, έχουν καθιερώσει την εταιρεία στην αγορά οπτικοακουστικών προϊόντων και λύσεων ως πρωτοπόρο στην παροχή ενοποιημένων συστημάτων ήχου – εικόνας και έξυπνων αυτοματισμών (system integrators). Μένοντας πιστή στη φιλοσοφία της, παρέχει πάντα στους πελάτες της προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, λειτουργικού σχεδιασμού, καθώς και ποιοτική εξυπηρέτηση καθόλη τη διάρκεια υλοποίησης του μοναδικού τους έργου.

 

AIDONITSA IKE

Η εταιρεία AIDONITSA ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1988 από την Αϊδονίτσα Τοπουζλή. Αρχικός σκοπός της εταιρείας αυτής ήταν η λιανική πώληση φωτιστικών, επίπλων και άλλων ειδών οικιακής χρήσης μέσω του καταστήματός της στη Μενεμένη. Το 1999 επεκτάθηκε και ανέπτυξε τμήμα χονδρικής πώλησης για καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Ο τομέας αυτός λειτουργούσε σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης έως και το 2008.

 

aliberti ABEE

Η εταιρεία aliberti είναι μια εταιρεία προηγμένης κατασκευαστικής τεχνολογίας ηλεκτρολογικού εξοπλισμού πάνω σε διακόπτες, πρίζες, εξαεριστήρες, κουδούνια και μπουτόν εξώθυρας, έχοντας μια 50ετή παρουσία στον ελλαδικό χώρο. Ιδρύθηκε με μοναδικό σκοπό όχι μόνο να εξασφαλίσει την ποιότητα, τη σωστή παραγωγική διαδικασία με ανταγωνιστικές τιμές των προϊόντων της αλλά και τη διαρκή βελτίωσή τους για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών των πελατών της.

 

ANDROMEDA LIGHTING

Έτος Ίδρυσης: 1966
Διεύθυνση: 28ης Οκτωβρίου 20, Άγ. Ι. Ρέντης, Αθήνα, Τ.Κ.: 182 33
Τηλ.: 210 4919065
Web Site: www.andromedalighting.gr
e-mail: info@andromedalighting.gr

 

Yπεύθυνος Επικοινωνίας: Χαράλαμπος Κρινάς

 

ARLIGHT AE

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1991 από τον Δερματεοσιάν Αντρανίκ Τόνυ, ο οποίος είχε πολύ μεράκι, ήθος και όρεξη για τη δουλειά του. Η 24-χρονη προσωπική και σκληρή εργασία στο χώρο του φωτισμού τον χαρακτήρισε ως αυτοδημιούργητο. Κατάφερε ώστε η εταιρεία σήμερα να συνυπάρχει αντάξια με άλλες μεγάλες εταιρείες του κλάδου.

 

ARTION SECURITY SYSTEMS AE

Η Artion Security Systems ΑΕ ιδρύθηκε το 2009 από στελέχη με πολυετή εμπειρία στα συστήματα ασφαλείας και δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και χονδρική πώληση:
• ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ,
• ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ CCTV,
• ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ,
• ΜΗΧΑΝΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΟΜΙΧΛΗΣ,
• ACCESS CONTROL,
• ΠΥΡΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ.

 

AVE – IOANNIS LIBEROPOULOS

Η AVE S.p.A. είναι μια ιταλική βιομηχανία leader στο διεθνή χώρο των κατασκευαστών ειδών ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού υψηλής ποιότητας. Καινοτομία είναι η λέξη κλειδί με την οποία αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις. Πραγματοποιούμε λύσεις για τον τομέα κατασκευής ηλεκτρικών εγκαταστάσεων και αυτοματισμών,  συνδυάζοντας design και τεχνολογία με σκοπό τη βελτίωση των διαφορετικών τρόπων ζωής, εξασφαλίζοντας  μέγιστη  αξιοπιστία και ευελιξία εγκαταστάσεων.

 

CABLEMATIC - I. ΧΑΛΚΙΑΣ ΕΕ ELEMATIC CABLING SYSTEMS

Η Cablematic ιδρύθηκε το 2006 από έμπειρους επαγγελματίες του χώρου της εμπορίας ηλεκτρολογικού υλικού.
Η εταιρεία δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό την εισαγωγή και τη διανομή των υλικών καλωδίωσης και στήριξης της Elematic σε κάθε σχετικό με ηλεκτρολογική εγκατάσταση τομέα της ελληνικής αγοράς, μέσω ενός νέου, αποδοτικότερου και κυρίως αποκλειστικού δικτύου διανομής.

 

CAT LIGHTS GREECE

Cat® lights – Φακοί Εργασίας
Οι φακοί εργασίας της Cat® είναι κορυφαίας ποιότητας προϊόντα φωτισμού με τεχνολογία αιχμής και πληρούν τα υψηλότερα επαγγελματικά πρότυπα. Όλοι οι φακοί διαθέτουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας LED και είναι κατασκευασμένοι από υλικά βιομηχανικού τύπου.
Επισκεφθείτε τη σελίδα www.catlights.gr για περισσότερες πληροφορίες.

 

CLOCKWORK Σ. ΒΛΑΧΟΣ - Π. ΣΚΛΗΡΗΣ ΟΕ

Από την ίδρυσή της το 2009, η Clockwork εκπροσωπεί και διανέμει προϊόντα σημαντικών εταιρειών στο χώρο του ηλεκτρολογικού υλικού και της ενέργειας.
Μεταξύ άλλων, η Clockwork είναι επίσημος αντιπρόσωπος της NOARK (Τσεχία), προσφέροντας πλήρη γκάμα υλικού ράγας, όπως και της KIWA (Σλοβακία), η οποία προσφέρει πλήρη και απολύτως εξειδικευμένη γκάμα αντικεραυνικής/υπερτασικής προστασίας.

 

COCOON ECOCLIMA

Cocoon Ecoclima δραστηριοποιείται στον χώρο των Ανανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας από το 2005. Στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις φωτοβολταϊκών συστημάτων που συνδυάζουν μέγιστη απόδοση στην καλύτερη τιμή.

 

CRELI AE

Με σαράντα και πλέον χρόνια συναναστροφής με επαγγελματίες ηλεκτρολόγους, η οικογένεια εταιρειών Creli, κατανοεί πλήρως την ανάγκη για ηλεκτρολογικά υψηλών προδιαγραφών και την ικανοποιεί μέσω των εταιρειών μελών της:
• CRELI: μια άρτια τεχνολογικά και οργανωτικά παραγωγική μονάδα, μεταλλικών ηλεκτρικών πινάκων.
• Αφοι Καπαρέλη: εμπορική εταιρεία ηλεκτρολογικού υλικού.
• Καπαρέλη Πλαστικά : κάθετη μονάδα παραγωγής πλαστικών ηλεκτρολογικών σωλήνων και κουτιών.
• Καπαρέλη Εμπορική : εισαγωγική εταιρεία ηλεκτρολογικού υλικού.

 

DAY ONE IKE

Η τεχνογνωσία μας στην αναδιοργάνωση των διαδικασιών γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ της επιχείρησής σας και των τεχνολογιών της πληροφορίας.

Ως εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών λογισμικού η Day One βοηθά τον επιχειρηματία να επιτύχει τους στόχους του μέσω της υιοθέτησης τεχνολογικής καινοτομίας.

 

DEVOLO

Η devolo κάνει το σπίτι και τις ηλεκτρικές πρίζες έξυπνες. Οι οικιακοί μας πελάτες χρησιμοποιούν τους προσαρμογείς devolo Powerline για να επιτύχουν μεταφορά δεδομένων σε υψηλές ταχύτητες και να απολαμβάνουν δυνατό WiFi σε κάθε χώρο του σπιτιού. Επιπλέον, με τα προϊόντα devolo home control ανακαλύπτουν τις δυνατότητες του έξυπνου σπιτιού – το οποίο μπορεί να ρυθμιστεί γρήγορα και εύκολα, αλλά και να επεκταθεί όπως επιθυμούν, ελέγχοντάς το από το smartphone τους.

 

EATON

Η EATON είναι μια πολυεθνική εταιρεία με 96.000 εργαζόμενους, κύκλο εργασιών $19,7 δις και παρουσία σε πάνω από 175 χώρες.

 

ELECTROSYSTEMS ΕΠΕ

Από την ίδρυσή της το 2007, η εταιρεία Electrosystems Ε.Π.Ε “ELS” ειδικεύεται στην εισαγωγή, ανάπτυξη και διανομή ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας και στην παροχή λύσεων υψηλής τεχνολογίας στα συστήματα συναγερμού, βίντεο-παρακολούθησης, ελέγχου πρόσβασης και πυρανίχνευσης.

 

EL.LI.COM AE

EL.LI.COM από το 2000
Από το 2000 κι εξής βασικό επίτευγμά μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων σεβασμού και εμπιστοσύνης που βασίζονται στην ειλικρίνεια και στην συνέπεια τόσο με τους πελάτες μας όσο και με τους προμηθευτές μας. Επιπλέον, καταφέραμε να ισχυροποιήσουμε τη θέση μας στον ανταγωνιστικό χώρο του ηλεκτρολογικού υλικού κρατώντας και εξελίσσοντας αξίες για εμάς σημαντικές όπως η ποιότητα των προϊόντων, η εγγύηση και η αξιοπιστία τους.τών της

 

ΕΝΙΑ ΑΕ.

Η ΕΝΙΑ ΑΕ είναι μια Εμπορική & Τεχνική Επιχείρηση, που προσεγγίζει τους πελάτες της με γνώμονα την ανάλυση και επίλυση των προβλημάτων τους. Βλέπει το όφελος όχι μόνο στην εμπορική πώληση ενός προϊόντος αλλά και στη βελτιστοποίηση της απόδοσης των επενδυτικών επιλογών των πελατών της.

 

EUROLAMP ABEE

Η εταιρεία EUROLAMP ΑΒEΕ ιδρύθηκε το έτος 2000 και εδρεύει στη Θεσσαλονίκη.
Η ανοδική της πορεία ξεκίνησε από πολύ νωρίς. Αρχικά, εντός της ελληνικής επικράτειας μόνον, με Είδη Φωτισμού και Ηλεκτρολογικό Υλικό.

 

evik - KARANIKOLAS GROUP

Η ελληνική οικογενειακή επιχείρηση evik ιδρύθηκε το 1967 με αντικείμενο την παραγωγή ηλεκτρολογικού υλικού: ατσαλίνες έλξεως καλωδίων, φις σούκο, βιομηχανικές μεταλλικές πρίζες και βιομηχανικές λαστιχένιες μπαλαντέζες συνεργείου.

 

FORELCA AE

Η εταιρεία FORELCA AE ξεκίνησε την εμπορική της δραστηριότητα τον Σεπτέμβριου του 2006, με σκοπό την αντιπροσώπευση και εμπορία επιλεγμένων ποιοτικών οίκων του εξωτερικού στην ελληνική αγορά.
Το τμήμα πωλήσεων της εταιρείας καλύπτει όλη την ελληνική επικράτεια και στόχος είναι η πληρότητα των αγαθών για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της.

 

GEYER HELLAS AE

Ο Όμιλος GEYER HELLAS παράγει ηλεκτρoλογικό υλικό χαμηλής τάσης για εσωτερικές και υπαίθριες εφαρμογές. Κατέχει σημαντικό μερίδιο της ελληνικής αγοράς, παρέχοντας μια ευρεία σειρά προϊόντων όπως είναι:

 

GIGAWATT

Η GIGAWATT είναι εισαγωγική / εξαγωγική εταιρεία ολοκληρωμένων λύσεων LED Φωτισμού. Διαθέτει τα προϊόντα με την πανευρωπαϊκά κατοχυρωμένη επωνυμία της, σε Ελλάδα και Κύπρο.
Η εταιρεία βασιζόμενη τόσο στην πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία των στελεχών της, όσο και στην εμπιστοσύνη των πελατών της, προσφέρει προϊόντα τα οποία διακρίνονται στην αγορά για τη σχέση ποιότητας / τιμής τους και αναζητά διαρκώς ποιοτικές και καινοτόμες λύσεις.

 

GLOBOSTAR HELLAS

Η εταιρεία μας, με αυστηρά κριτήρια, τεχνογνωσία και εκτενή αξιολόγηση, ειδικεύεται στον τομέα εισαγωγών, φωτισμού LED και φωτιστικών εξαρτημάτων. Παρακολουθώντας συνεχώς τις εξελίξεις στον τομέα του φωτισμού και κατανοώντας τις ανάγκες της εποχής μας, επιλέγουμε την καλύτερη ποιότητα προϊόντων, στις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς.

 

HAGER HELLAS AEBE

Μόνο Χορηγός

Η Hager Hellas, μέλος του Ομίλου Hager, δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1994 προσφέροντας προϊόντα και λύσεις που αφορούν τις ηλεκτρικές εγκαταστάσεις τόσο σε οικιακούς όσο και σε επαγγελματικούς χώρους. Η γκάμα των λύσεων και των υπηρεσιών της εκτείνεται από τη διανομή ενέργειας ως τη διαχείριση καλωδίων και από το διακοπτικό υλικό μέχρι τον κτιριακό αυτοματισμό και τα συστήματα ασφαλείας.

 

HANGZHOU TIANBO INFRARED ELECTRIC TECHNOLOGY CO LTD

Η Hangzhou Tianbo Infrared Electric Technology Co Lt d, σχεδιάζει, κατασκευάζει, πωλεί και διανέμει τεχνολογίες και προϊόντα που σχετίζονται με τεχνολογίες υπερύθρων, συμπεριλαμβανομένου hardware, software, επαγγελματικών υπηρεσιών και είναι διεθνής ηγέτης στην εφαρμογή, τις πληροφορίες, τα μεγάλα δεδομένα και άλλους τομείς της τεχνολογίας υπερύθρων.

 

HERONIA LIGHTING

Η HERONIA LIGHTING είναι μια ελληνική παραγωγική μονάδα κατασκευής φωτιστικών εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, έχοντας όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές στα προϊόντα και τη λειτουργία της με σύστημα διασφάλισης ποιότητας ΕΝ ISO 9001:2015 & CE.
Διανύοντας σχεδόν ογδόντα χρόνια οικογενειακής παράδοσης στον φωτισμό, συνεχίζει να παράγει ποιοτικά και ανθεκτικά προϊόντα επαγγελματικών και οικιακών χώρων, διαθέτοντας μια εκτεταμένη, σταθερή γκάμα η οποία εξελίσσεται και πληθαίνει συνεχώς.

 

IC Systems AE

Η IC Systems ΑΕ είναι μια βιομηχανική εταιρεία υψηλής τεχνολογίας που εδρεύει στην Αθήνα ενώ έχει και μία θυγατρική εταιρεία στο Κάϊρο της Αιγύπτου.
Η IC Systems SA παρέχει στην ελληνική αγορά τα προϊόντα της Rockwell Automation / Allen-Bradley για αυτοματοποίηση μονάδων παραγωγής, έλεγχο διαδικασιών, συλλογή δεδομένων, βιομηχανικά δίκτυα Ethernet και διαχείριση ενέργειας.

 

ILGEKA

Η ILGEKA είναι η εταιρεία χάρη στην οποία επιτυγχάνεται πρωτοποριακή εξέλιξη σε καινοτόμα προϊόντα, καθώς και εμπλουτισμός σε σειρές προϊόντων με σκοπό τη δημιουργία γκάμας.
Τα χαρακτηριστικά μας είναι η ομαδικότητα, η οργάνωση και η ταχύτητα.

 

INDUSTRIAL SOLUTION

Η INDUSTRIAL SOLUTION ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη, το 2000, με σκοπό την εισαγωγή, εμπορία, μελέτη και τεχνική υποστήριξη υλικών και ολοκληρωμένων συστημάτων βιομηχανικού αυτοματισμού.
Σε μικρό χρονικό διάστημα και μέσα από τις στρατηγικές της συνεργασίες, κατόρθωσε να γίνει συνώνυμο αξιοπιστίας και λύσεων ανάπτυξης στον χώρο του βιομηχανικού αυτοματισμού, με αποτέλεσμα σήμερα να μετρά δεκάδες αφοσιωμένους πελάτες, σε πανελλήνιο επίπεδο.

 

KAL-ELECTRONICS

Η εταιρεία μας, κατέχει πλέον μια σημαντική θέση στον χώρο της εμπορίας ηλεκτρονικών ειδών.
Η μεγάλη γκάμα προϊόντων, καθώς επίσης και η μοναδική ποιότητα των προϊόντων, ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των αγοραστών.
Η πολύχρονη πείρα μας στον τομέα των ηλεκτρονικών ειδών αλλά και η ποικιλία των προϊόντων μας, μπορούν να σας εγγυηθούν άριστη εξυπηρέτηση και άψογο service.

 

KINDI LIGHT

Η Kindi Light είναι μια εταιρεία προϊόντων και ειδών φωτισμού που δραστηριοποιείται στα φωτιστικά με ειδικές κατασκευές.
Με εγγύηση την μακρόχρονη πείρα και την προηγμένη τεχνογνωσία μας, δημιουργούμε με αγάπη και μεράκι μοναδικά προϊόντα που συνδυάζουν τις αξίες της υψηλής αισθητικής και του πρωτοποριακού design.

 

LEDXΟΝΔΡΙΚΗ

Η εταιρεία Led xondriki, με έδρα στη Νίκαια, δραστηριοποιείται στο χώρο των επιγραφών και της διαφημιστικής κατασκευής, με ειδίκευση στις ταμπέλες - επιγραφές (φωτεινές, Led, ηλεκτρονικές) για καταστήματα, φαρμακεία, λεωφορεία, πλοία κ.λπ. και στις κατασκευές ηλεκτρονικών επιγραφών led και φωτισμού led.

 

LIDO BIOTEXNIA ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΕ

Η εταιρεία LIDO BIOTEXNIA ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΕ ιδρύθηκε το 1970 με αντικείμενο την κατασκευή και εμπορία φωτιστικών εξωτερικού χώρου.
Σήμερα η εταιρεία LIDO BIOTEXNIAΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΕ κατέχει μια σημαντική θέση στον τομέα του φωτισμού εξωτερικών χώρων. Η εταιρεία διαθέτει μια πλήρη και ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων εξωτερικού χώρου όπως χελώνες, απλίκες τοίχου, κρεμαστά, πλαφονιέρες, κολονάτα, κολόνες και φωτιστικά μπάνιου. Τα είδη που κατασκευάζει η εταιρεία είναι από χυτοπρεσσαριστό ορείχαλκο, χυτό αλουμίνιο καθώς και πλαστικά προϊόντα.

 

M2 TEC

M2 TEC

Σχεδιάζονται και ελέγχονται από την MTEC στη Γερμανία.

H Μ2 TEC ξεκίνησε πρόσφατα τη λειτουργία της στην Ελλάδα με αντικείμενο την εισαγωγή και εμπορία αξεσουάρ ήχου και φόρτισης κινητής τηλεφωνίας όπως: φορτιστές, τροφοδοτικά και φακούς.

 Όλα τα προϊόντα σχεδιάζονται και ελέγχονται από την εταιρεία M2 TEC στη Γερμανία, όπου ιδρύθηκε το 2002.

 

MASTER ELECTRIC & ELECTRONIC ΑΡ. ΤΣΙΤΣΙΚΑΣ & ΣΙΑ ΟΕ

Η MASTER ELECTRIC & ELECTRONIC ιδρύθηκε το 1992.
Η έδρα της επιχείρησης βρίσκεται στην ΒΙ.ΠΕ.Θ - Σίνδου, 25 χιλιόμετρα από το κέντρο της Θεσσαλονίκης. Αμιγώς ελληνική παραγωγική μονάδα κατασκευής ηλεκτρονικών συστημάτων και Dimmers για την διαχείριση και ρύθμιση έντασης φωτισμού LED με κύριο αποδέκτη τον τομέα του ηλεκτρολογικού υλικού.

 

MERCURY SA Εξουσιοδοτημένος Διανομέας MEGGER®

Η εταιρεία Mercury SA, ιδρύθηκε το 1980 και έκτοτε δραστηριοποιείται στην αντιπροσώπευση εταιρειών υψηλής τεχνολογίας και στην συμπαραγωγή συστημάτων. Μεταξύ των εταιρειών αυτών, περιλαμβάνονται οι Lockheed-Martin, Rohde & Schwarz, Jane’s, IΗS κ.λπ.

 

MEΤΑNOR ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΑΕ V-TAC HELLAS

Η METANOR ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΑΕ V-TAC HELLAS είναι πρωτοπόρος στον φωτισμό LED από το 2002, με 40 χρόνια εμπειρία στον χώρο. Τα δυο showroom και οι αποθήκες σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, με πολύ μεγάλα στοκ σε όλα τα προϊόντα, βρίσκονται στη διάθεση των πελατών για να τροφοδοτούν άμεσα τις ανάγκες τους.

 

MICROLINK TECHNOLOGY & SECURITY EE

Η εταιρεία MICROLINK TECHNOLOGY & SECURITY ιδρύθηκε το 2000 και δραστηριοποιείται με επιτυχία στον τομέα της εισαγωγής και εμπορίας συστημάτων ασφαλείας καθώς και στο κομμάτι των προϊόντων προηγμένης τεχνολογίας.
Η εταιρεία μας διατηρεί πολυετή και άριστη συνεργασία με αναγνωρισμένους κατασκευαστικούς οίκους εξασφαλίζοντας τη διανομή ποιοτικών προϊόντων και λύσεων ασφαλείας.

 

MISTRAL ANTENNA SYSTEMS ΗΛ/ΚΑ Ν. ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ

Mistral Antenna Systems ιδρύθηκε το 1977 και αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ενισχυτών στην Ελλάδα. Αρχικά ασχολήθηκε με την κατασκευή και εγκατάσταση συσκευών υψηλής συχνότητας προσπαθώντας να καλύψει τις ανάγκες εκείνης της εποχής.
Καθώς η εταιρεία μεγαλώνει επεκτείνει επιτυχώς τη γκάμα των προϊόντων της σε ενισχυτές ΤV, μίκτες, διακλαδωτήρες, RF modulators, φίλτρα και σε άλλα ηλεκτρονικά παρελκόμενα που σχετίζονται με την τηλεορασική λήψη.

 

MPL POWER ELEKTRO SP ZOO

Η εταιρεία MPL Power Elektro ιδρύθηκε το 2005 και από τότε έχει σταθερή ανάπτυξη κάθε χρόνο, καθιστώντας την τον μεγαλύτερο προμηθευτή λύσεων παροχής ενέργειας στην Πολωνία και σε μέρος της Ευρώπης.
Διαθέτοντας μάρκες όπως GLP, POS, MW Lighting και Alder, επεκτείνουμε συνεχώς το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων μας, το οποίο είναι σχεδιασμένο για την αγορά LED.

 

NEXANS EΛΛΑΣ ΑΒΕ

Μόνο Χορηγός

Η Nexans Ελλάς δραστηριοποιείται από το 1973 στην παραγωγή καλωδίων για υποδομές ενέργειας, μετάδοσης δεδομένων, ενεργειακούς πόρους, μεταφορές και κτιριακές κατασκευές.
Τόσο η έδρα της εταιρείας όσο και το τμήμα πωλήσεων βρίσκονται στην Αθήνα, ενώ οι λοιπές υπηρεσίες και το Εργοστάσιο παραγωγής της βρίσκονται στην Αγία Μαρίνα Φθιώτιδας και αποτελούν κινητήρια δύναμη ανάπτυξης όλης της περιοχής συμβάλλοντας ενεργά στην πρόοδο και την ευημερία των τοπικών κοινωνιών. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, η εταιρεία διατηρεί κέντρα διανομής σε Αθήνα και Κρήτη.

 

OLYMPIA ELECTRONICS AE

Olympia Electronics ιδρύθηκε το 1979 από τους Νικόλαο Λακασά και Παναγιώτη Αρβανιτίδη. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη καινοτόμων ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής και αποτελεί τη μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική παραγωγική μονάδα ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας.

 

OLYMPIC ENGINEERING

Η Olympic Engineering & Consulting ιδρύθηκε το 2008 από τον ηλεκτρολόγο μηχανικό ΕΜΠ Σιδηροκαστρίτη Α. Ζώη.

 

PALS ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝ. & ΣΙΑ ΟΕ

Η εταιρεία Pals δραστηριοποιείται στον χώρο των ενεργειακών λύσεων από το 1974. Με στενές και μακροχρόνιες συνεργασίες με εταιρείες από Ευρώπη και Ασία εισάγει και διανέμει ηλεκτρονικά και ηλεκτρολογικά προϊόντα, με βασικό στόχο την υψηλή ποιότητα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές, σε 3.000 συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα, στην Κύπρο και τα Βαλκάνια. Η τεχνογνωσία και η πλήρης τεχνική υποστήριξη έχουν οδηγήσει την εταιρεία σε ηγετική θέση στον χώρο, δίνοντας αξιόπιστες λύσεις προσαρμοσμένες στις εκάστοτε ανάγκες.

 

PartnerNET

Η PartnerNEΤ, είναι ένας value added ICT distributor που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Μέσω του αναπτυσσόμενου δικτύου των συνεργατών της, φέρνει στην Ευρώπη μερικούς από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές προϊόντων ICT στον κόσμο.

 

POWER ELECTRONICS CONTROL ΕΠΕ

Η Power Electronics Control ιδρύθηκε το 1990, από επιστήμονες με όραμα και φρέσκες ιδέες στον τομέα των αυτοματισμών. Είναι μία αμιγώς ελληνική εταιρεία, η οποία έχει καθιερωθεί ως πρωτοπόρος στη σχεδίαση και κατασκευή αυτοματισμών και συστημάτων τηλεχειρισμού - τηλεειδοποίησης. Στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο βιομηχανικό συγκρότημα Capital Trade Center, στον ανατολικό «τομέα τεχνολογίας» της Θεσσαλονίκης. Έχει κερδίσει τη θέση της στην κορυφή της ελληνικής αγοράς παρέχοντας πρωτοπόρες λύσεις στον αυτοματισμό και τον τηλεχειρισμό αγροτικών, βιομηχανικών και οικιακών εγκαταστάσεων.

 

PROFILLED

Από το 2012 λειτουργεί από την εταιρεία PROFILLED η αντιπροσωπεία της «Global Leader Power» στην Ελλάδα, η οποία ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της ελληνικής αγοράς στις τεχνολογίες LED και στον αυτοματισμό. Η λειτουργία της αντιπροσωπείας βασίζεται στα δεδομένα και στην εμπειρία των μεγαλύτερων προμηθευτών LED στην Κεντρική Ευρώπη.

 

RED POINT ΧΑΤΖΗΣΤΑΥΡΟΥ Δ. & ΣΙΑ ΟΕ

Η RED POINT ιδρύθηκε το 2002, από τον Χατζησταύρου Διογένη και τον Χαραλαμπίδη Κωνσταντίνο, με αντικείμενο το εμπόριο ηλεκτρολογικού υλικού.
• Το 2004 η εταιρεία προχωρά σε αγορά οικοπέδου 3.000 τ.μ. και εγκαθίσταται το 2005 στις νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στη Βιομηχανική Περιοχή της Σίνδου Θεσσαλονίκης.
• Το 2011 ξεκινά η εισαγωγή και διανομή καλωδίων με το brand name d.k.k cavi.
• Το 2012 ξεκινά η εισαγωγή και διανομή λαμπτήρων και φωτιστικών led RED LED.

 

S4S - Shop4Security

H εταιρεία S4S συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της για έκτη συνεχή χρονιά από το 2013 όπου ιδρύθηκε ως εμπορική εταιρεία συστημάτων ασφαλείας και δραστηριοποιείται στην εισαγωγή & χονδρική πώληση Συστημάτων Συναγερμού, Συστημάτων Πυρανίχνευσης & Συστημάτων CCTV.

 

SAMBO HELLAS

Η Sambo Hellas ιδρύθηκε το 1988.
Απαρτίζεται από άτομα με πτυχίο ηλεκτρονικών, άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος και πολύχρονη εμπειρία στο χώρο των Θυροτηλεοράσεων.
• Η Sambo Hellas – 2 EASY ασχολείται αποκλειστικά με την εισαγωγή έγχρωμων ψηφιακών Θυροτηλεοράσεων 2 καλωδίων (2 EASY).

 

SEBILIGHT HALIBRYAM SEZGIN

Η εταιρεία SEBILIGHT ιδρύθηκε το 2010 με κύριο αντικείμενο την εμπορία ηλεκτρολογικού υλικού και εξοπλισμού. Το δίκτυο πελατών της φτάνει από τον Έβρο μέχρι την Πελοπόννησο καθώς και στα νησιά βορείου Ελλάδος.

 

SHAOXING BOOM LIGHTING CO LTD

Η Shaoxing Boom Lighting Co Ltd - κατασκευαστής LED φωτισμού - ιδρύθηκε το 2008.

Το εργοστάσιό μας βρίσκεται στην πόλη Shaoxing, στην περιοχή Shangyu, επαρχία Zhejiang, στην Κίνα, 1 ώρα από τις πόλεις Hangzhou και Ningbo και 2,5 ώρες από τη Σαγκάη.

Έχουμε περισσότερους από 300 υπαλλήλους, συμπεριλαμβανομένων 50 ειδικευμένων διευθυντών και μηχανικών.

 

SIGMA SECURITY

Η Sigma Security δημιουργήθηκε το 1977 και σήμερα είναι µία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας στην Ελλάδα. Πιστοποιημένη µε ISO 9001:2015, επενδύει σε νέες τεχνολογίες και εξειδικεύεται στην έρευνα, τον σχεδιασμό και την παραγωγή συστημάτων ασφαλείας υψηλής τεχνολογίας, αξιοποιώντας την πολύχρονη εμπειρία της και το έμψυχο δυναμικό που διαθέτει.
Έχει κερδίσει τη φήμη της, όλα αυτά τα χρόνια της λειτουργίας της, κατασκευάζοντας προϊόντα υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας, προσφέροντας στους συνεργάτες της ολοκληρωμένες λύσεις και υποστήριξη, τόσο κατά την επιλογή όσο και κατά την εγκατάσταση ή τον προγραµ αστισμό του συστήματος.

 

SILVER-STAR ELECTRONICS

Η εταιρεία Silver-Star Electronics δραστηριοποιείται στο χώρο των ηλεκτρονικών καθώς και ηλεκτρολογικών ειδών, 40 χρόνια τώρα. Τα βασικά μας προϊόντα είναι : Κεραίες – Ενισχυτές – Αποκωδικοποιητές – Τηλεκοντρόλ και πολλά είδη για τον επαγγελματικό ήχο (Μικροφωνικοί ενισχυτές – Κόρνες – Ηχεία - Μικρόφωνα).

 

SIMPLE LIGHTS

Η εταιρεία KLUS την οποία κατ’ αποκλειστικότητα αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα η SimpleLights, έχει αναπτύξει ένα σύστημα εξαρτημάτων που σε συνδυασμό με πηγές LED δημιουργούν ξεχωριστά φωτιστικά.

 

SOLO Security Systems


Η εταιρεία SOLO Security Systems ιδρύθηκε από τον σημερινό Managing Director Βασίλη Καραγιαννάκη την 1η Μαρτίου 2004 και δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και πώληση (distribution) ολοκληρωμένων Συστημάτων Ασφαλείας.

 

STAM ELECTRONICS

Εισαγωγές & Εμπορία Συστημάτων Ασφάλειας, Δορυφορικών Συστημάτων, Ηλεκτρονικών Συσκευών & Αξεσουάρ.

 

ST Εlectric

Η ST Electric ιδρύθηκε για να παρέχει καινοτόμες λύσεις στο επάγγελμα του ηλεκτρολόγου. Αποτελεί τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο της ιταλικής εταιρείας ETELEC στην Ελλάδα. Τα προϊόντα που εισάγει και εμπορεύεται, αφορούν τη στεγανοποίηση ηλεκτρικών συνδέσεων καλωδίων (διατίθενται 4 κατηγορίες προϊόντων gel και 2 κατηγορίες προϊόντων ρητίνης), καθώς επίσης και αναλώσιμα υλικά ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων (μεταξύ άλλων μονωτικές ταινίες, λαστιχοταινίες και ταινίες ειδικών εφαρμογών).

 

TAN AE

Η ΤΑΝ ΑΕ ιδρύθηκε το 1993. Στα 26χρόνια πορείας της στο χώρο της πληροφορικής εξειδικεύται στην εισαγωγή και διανομή περιφερειακών ηλεκτρονικών υπολογιστών, Active & Passive προϊόντων Δικτύου, χαλκού & οπτικών ινών, καθώς και πλήρους σειράς Ερμαρίων (RACK ).
Η ΤΑΝ ΑΕ διανέμει προϊόντα επώνυμων κατασκευαστών που διαθέτουν πιστοποίηση κατά ISO9001 - ISO9002 & ISO14001.

 

TELERGO

Η Comelit Group Spa, είναι το εργοστάσιο που εξειδικεύεται στα συστήματα ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ, ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ & ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ. Αποκαλείται ως το νούμερο ένα εργοστάσιο θυροτηλεόρασης παγκοσμίως, καθώς από το 1956 που εδρεύει στο Bergamo της Ιταλίας, έχει αναπτύξει ένα ανθρωποκεντρικό προσανατολισμό. Συγκεκριμένα κάθε προϊόν της Comelit εστιάζει στην κάλυψη τον αναγκών του εκάστοτε πελάτη, όχι μόνο της Ιταλίας αλλά και της κάθε χώρας ξεχωριστά. Η Comelit έχει συνεχώς το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον. Η καινοτομία μέσω συνεχών επενδύσεων σε ανθρώπινο δυναμικό και τεχνολογία βρίσκει διέξοδο στο σχεδιασμό νέων λύσεων στοχεύοντας στη βελτίωση της ποιότητας της καθημερινής ζωής, μεγιστοποιώντας την απλότητα και τη λειτουργικότητα των προϊόντων της. Είναι η πρώτη στον κόσμο που διέθεσε σύστημα BUS στις θυροτηλεοράσεις από το 2003.

 

THIRARD

THIRARD είναι μια εταιρεία ειδικευμένη στον τομέα της ασφάλειας.
Το εύρος της γκάμας μας και η ποικιλία των προϊόντων μας αντιστοιχούν σε περισσότερους από 12.000 κωδικούς στον κατάλογό μας με τους μισούς παρόντες σε διαθέσιμο στοκ και τους υπόλοιπους να προορίζονται για ειδικές παραγγελίες ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών μας με πολύ γρήγορο χρόνο παράδοσης.

 

TRANSFER MULTISORT ELEKTRONIK SP. z.o.o.

Η Transfer Multisort Elektronik (TME) αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους, παγκόσμιους διανομείς ηλεκτρικών, ηλεκτρομηχανικών, βιομηχανικών αυτοματισμών, καθώς επίσης και εξοπλισμού χώρων εργασίας.

 

TS ELECTRIC ΤΣΑΤΣΑΚΟΣ ΕΠΕ

Η εταιρεία TS ELECTRIC ιδρύθηκε το 1981 με την επωνυμία ΤΣΑΤΣΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ με σκοπό την παραγωγή και διάθεση ηλεκτρολογικού υλικού. Γνώρισε μεγάλη αναγνώριση από την ελληνική και τη βαλκανική αγορά για τη σταθερά υψηλή ποιότητα των προϊόντων της.

 

UNILET ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΗΣ

Η εταιρεία UNILET ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΗΣ ξεκίνησε το 1989 με αντικείμενο την κατασκευή και συναρμολόγηση ηλεκτρικών πινάκων αυτοματισμού για πυροσβεστικά συγκροτήματα – πιεστικά – γεννήτριες – αντλιοστάσια.

 

VECTOR BRANDS

Δημιούργημα μιας ομάδας ανθρώπων με περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας στην αγορά του DIY & Automotive, η Vector Brands δραστηριοποιείται στην προμήθεια χρωματοπωλείων, μεγάλων retail αλυσίδων ιδιοκατασκευών, καταστημάτων με είδη αυτοκινήτου και σούπερ μάρκετ.

 

aliberti ABEE

STAND B13

Η εταιρεία aliberti είναι μια εταιρεία προηγμένης κατασκευαστικής τεχνολογίας ηλεκτρολογικού εξοπλισμού πάνω σε διακόπτες, πρίζες, εξαεριστήρες, κουδούνια και μπουτόν εξώθυρας, έχοντας μια 50ετή παρουσία στον ελλαδικό χώρο. Ιδρύθηκε με μοναδικό σκοπό όχι μόνο να εξασφαλίσει την ποιότητα, τη σωστή παραγωγική διαδικασία με ανταγωνιστικές τιμές των προϊόντων της αλλά και τη διαρκή βελτίωσή τους για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών των πελατών της. Η πείρα της εταιρείας για τις απαιτήσεις της αγοράς είναι μεγάλη, λόγω του απόλυτου επαγγελματισμού των στελεχών, αλλά και της άρτιας εκπαίδευσης του ανθρώπινου δυναμικού της, πάνω σε όλους τους τομείς δράσης της. Το τεχνικό τμήμα διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία, έχει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση παρέχοντας το καλύτερο αποτέλεσμα.

 

VIOFLEX

Η VioFlex, είναι μία αμιγώς ελληνική επιχείρηση η οποία ιδρύθηκε το 1980 από τον κ. Χρήστο Μπουρνάζο με στόχο την παραγωγή ηλεκτρολογικού υλικού. Πιο συγκεκριμένα το κύριο προϊόν κατασκευής και εμπορίας ήταν οι μεταλλικοί και μεταλλοπλαστικοί σωλήνες προστασίας ηλεκτρικών καλωδίων. Πρωταρχικός στόχος της εταιρείας ήταν η παροχή αξιόπιστων λύσεων στους πελάτες της. Για αυτό το λόγο και εξαρχής προσανατολίστηκε στην δημιουργία ποιοτικών προϊόντων.

 

V POWER

Η V POWER ασχολείται με Υποσταθμούς Μέσης Τάσης, Μετασχηματιστές Ισχύος (Χυτορητίνης και Ελαίου), Πίνακες Μέσης Τάσης, Ηλεκτροπαραγωγά Ζεύγη, Συστήματα Αδιάλειπτης Τροφοδοσίας (UPS) και Ροηφόρους αγωγούς (Bus bars) και αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα μεγάλες και αξιόπιστες ευρωπαϊκές εταιρείες που παράγουν τα παραπάνω προϊόντα.

 

«V-timer»

Η εταιρεία DIVICO SECURITY κατασκευάζει τη συσκευή “V-timer”, τον έξυπνο χρονοδιακόπτη για τον θερμοσίφωνα, που είναι η λύση στο μόνιμο πρόβλημα που βασανίζει και απασχολεί τον κάθε ένα από εμάς, όσο αφορά στην λειτουργία του θερμοσίφωνα.

 

WOFI BY PAPAILIAS

Για πάνω από 60 χρόνια, δημιουργούμε φωτισμό που ταιριάζει στην καθημερινότητά μας.
Η εταιρεία WOFI LEUCHTEN ιδρύθηκε στο Sundern το 1960 από τις οικογένειες Wortmann & Filz. Το 1964 τα κεντρικά γραφεία μεταφέρθηκαν από το Sundern στο Meschede-Freienohl. To όνομα WOFI καταχωρήθηκε σαν εμπορικό σήμα βασισμένο στα πρώτα γράμματα των ονομάτων των ιδρυτών.

 

ΑΓΚΙΣΤΡΙΩΤΗΣ Ι. & Β. AE

Η διανομή υψηλής ποιότητας προϊόντων και εξυπηρέτησης, ήταν ο πρωταρχικός στόχος της εταιρείας μας όταν ιδρύθηκε το 1966.
Σήμερα μπορούμε να νιώθουμε υπερήφανοι, που για περισσότερο από 50 χρόνια, αυτός είναι ο βασικός κανόνας λειτουργίας της εταιρείας μας.

 

ΒΑΓΝΕΡ ΜΟΝ. ΕΠΕ

Η ΒΑΓΝΕΡ ΜON. ΕΠΕ δραστηριοποιείται για πάνω από 55 χρόνια στον τομέα των υλικών επιπλοποιίας, εσωτερικής διακόσμησης και φωτισμού επίπλων. Η εταιρεία λειτουργεί σαν αποκλειστικός αντιπρόσωπος οίκων του εξωτερικού για την Ελλάδα και έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην Κύπρο και τα Βαλκάνια. Η λειτουργία μας σαν αντιπρόσωπος, μας επιτρέπει να προσφέρουμε υψηλή ποιότητα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

 

 

ΒΑΛΟΥΚΑ ΑΓΓΕΛΟΥ ΑΦΟΙ ΟΕ VALCO

Η εταιρεία Αφοί Άγγελου Βαλούκα, «Valco» ιδρύθηκε το 1976 στην Θεσσαλονίκη. Το κύριο αντικείμενό μας είναι η προώθηση και η εμπορία ηλεκτρολογικού υλικού και συναφών ειδών.
Η εταιρεία μας βρίσκεται εδώ και 40 χρόνια δίπλα στις ελληνικές επιχειρήσεις και τους ιδιώτες προσφέροντας αξιόπιστες υπηρεσίες και προϊόντα για κάθε ανάγκη των σύγχρονων επιχειρήσεων σε ηλεκτρολογικό / ηλεκτρονικό υλικό.

 

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΕΠΕ

Με αντικείμενο εργασιών την εισαγωγή βιομηχανικού ηλεκτρολογικού υλικού, η εταιρεία απευθύνεται σε: Κατασκευαστές πινάκων, Κατασκευαστές μηχανημάτων, Τεχνικές εταιρείες, Εμπορικά καταστήματα, Βιομηχανίες.

 

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ Ν. & ΥΙΟΙ ΟΕ ΚΥΒΑ

Η εταιρεία Ν. Βασιλειάδης & Υιοί Ο.Ε. «ΚΥΒΑ» δραστηριοποιείται για πάνω από 40 χρόνια, στο χώρο κατασκευής βιομηχανικού κιβωτίου ηλεκτρικού πίνακα.
Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στο 33ο χλμ. της Εθνικής Οδού Θεσ/νίκης – Πολυγύρου, στην περιοχή Γαλαρινός, σε ιδιόκτητη έκταση 22 στρεμμάτων με κτιριακές εγκαταστάσεις περίπου 2.500 μ2. Στην εταιρεία απασχολείται προσωπικό 16 ατόμων με μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή.

 

ARTION SECURITY SYSTEMS AE

STAND B3

Η Artion Security Systems ΑΕ ιδρύθηκε το 2009 από στελέχη με πολυετή εμπειρία στα συστήματα ασφαλείας και δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και χονδρική πώληση:

• ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ, 
• ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ CCTV, 
• ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ, 
• ACCESS CONTROL, 
• ΠΥΡΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ. 

Εισάγει και διανέμει προϊόντα ηλεκτρονικής ασφαλείας με γνώμονα τη σχέση ποιότητας και τιμής. Πελάτες της είναι περίπου 800 εγκαταστάτες και εταιρείες security σε Ελλάδα και Κύπρο. Τα γραφεία της εταιρείας στεγάζονται σε χώρους 800 τ.μ. στο Περιστέρι Αττικής, όπου λειτουργούν οργανωμένα τμήματα πωλήσεων, τεχνικής υποστήριξης, service, αίθουσα σεμιναρίων.

 

ATLAS SECURITY

X. AΠΟΔΙΑΚΟΣ ΕΠΕ STAND C15

Η ATLAS SECURITY αποτελεί σήμερα την πρώτη επιλογή συνδρομητών για την ασφάλειά τους, έχοντας 35.000 ενεργούς συνδρομητές στο μεγαλύτερο Κέντρο Λήψης Σημάτων της χώρας. Ξεκινώντας από το όραμα ενός ανθρώπου από το 1982, η ATLAS SECURITY έχει διακριθεί μέσα στα χρόνια χάρη στην αφοσίωση και στην πίστη ότι όλοι οι άνθρωποι αξίζουν μόνο το καλύτερο για την ασφάλειά τους.

 

ΒΗΚΑΠ Α. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ

Η εταιρεία φωτισμού ΒΗΚΑΠ, από το 1987 έως σήμερα παράγει, εμπορεύεται και προτείνει λύσεις φωτισμού για επαγγελματικούς χώρους όπως γραφεία, σχολεία, super market, ξενοδοχεία, τράπεζες, εμπορικά καταστήματα. Εδρεύει στον Άγ. Ι. Ρέντη σε ιδιόκτητους χώρους συνολικής έκτασης 2.000 m2.

 

 

AUTOMATIC ALARM SYSTEMS AE

STAND C6

Η εταιρεία AUTOMATIC ALARM SYSTEMS ΑΕ ιδρύθηκε το 1983 από τον μηχανολόγο Γεώργιο Ζουμπούλογλου, με αντικείμενο την εισαγωγή-εξαγωγή και εμπορία συστημάτων ασφαλείας. 

Στην μακροχρόνια παρουσία της στον ελληνικό χώρο, αντιπροσωπεύει τους μεγαλύτερους οίκους της παγκόσμιας αγοράς, όπως Group DSC, HONEYWELL, BENTEL, HIKVISION και πολλούς άλλους ακόμα, ολοκληρώνοντας μια πλήρη γκάμα προϊόντων στα συστήματα ασφαλείας, κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης, πυρανίχνευσης και ελεγχόμενης πρόσβασης. Τα τελευταία 30 χρόνια, με τη συνεχή παρουσία της στην ελληνική και κυπριακή αγορά, διαθέτει μέσω των εκατοντάδων εξουσιοδοτημένων εταιρειών (dealers) σε κάθε νομό και πόλη, την πλήρη γκάμα των προϊόντων της, η οποία μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις οποιονδήποτε μικρών ή μεγάλων έργων.

 

AXA Solar Energy

STAND A1

Η AXA Solar Energy, ηγέτιδα εταιρεία στον χώρο των φωτοβολταϊκών, δραστηριοποιείται από το 2004 με αντικείμενο τις φωτοβολταϊκές εφαρμογές και μόνο. Έχοντας κατασκευάσει πάνω από 3.582 έργα σε Ελλάδα και εξωτερικό και κάνοντας πάνω από 1.500 συντηρήσεις και επισκευές το χρόνο, κατέχει πλέον μια περίοπτη θέση ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες στην Ευρώπη.

 

BAVELEC Γ. ΜΠΑΒΑΡΕΖΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ

STAND D25

Η εταιρεία BAVELEC Γ. ΜΠΑΒΑΡΕΖΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ ιδρύθηκε το 2006 από τον Γεώργιο Μπαβαρέζο σαν συνέχεια της ατομικής του επιχείρησης. Τα προϊόντα πώλησης της BAVELEC είναι σωλήνες για καλώδια, πλαστικά φρεάτια, σύνθετα καλύμματα φρεατίων και σωλήνες αποστράγγισης. Το κύριο προϊόν είναι «προκαλωδιωμένος σωλήνας», ο οποίος είναι σωλήνας πολυπροπυλενίου που περιέχει σύρματα για εγκαταστάσεις στο σκυρόδεμα καθώς και σε εγκαταστάσεις τοίχου ή πάνω και κάτω από το δάπεδο.

 

ΒΙΟΚΑΛ ΑΕ

Η ΒΙΟΚΑΛ ΑΕ είναι πρωτοπόρος ελληνική βιομηχανία παραγωγής καλωδίων ασθενών ρευμάτων, με ηγετική θέση στην εγχώρια αγορά και έντονη εξαγωγική δραστηριότητα.
Ιδρύθηκε το 1974 και έχει έδρα τον Πεντάλοφο Θεσσαλονίκης.

 

ΓΕΝΤΕΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΕΝΤΕΚΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ ιδρύθηκε το 1990.
Αντικείμενο της εταιρείας είναι οι εισαγωγές ειδών εσωτερικής διακόσμησης, όπως φωτιστικά, πίνακες, καθρέπτες, έπιπλα, αγάλματα και αμπαζούρ.
Η εταιρεία εισάγει, επίσης, φωτοβολταϊκά.

 

BESTSERVICE HELLAS IKE

STAND A2

Η BESTSERVICE HELLAS είναι μία νεοσύστατη εταιρεία και είναι αποτέλεσμα συγχώνευσης του μεγάλου ευρωπαϊκού οίκου BestService sp.zo.o. με έδρα την Βαρσοβία Πολωνίας και της Sipecar ΕΠΕ - Led Energy με έδρα την Αθήνα.

 

CABLEMATIC - I. ΧΑΛΚΙΑΣ ΕΕ

ELEMATIC CABLING SYSTEMS STAND D9

Η CABLEMATIC ιδρύθηκε το 2006 από έμπειρους επαγγελματίες του χώρου της εμπορίας ηλεκτρολογικού υλικού. 

Η εταιρεία δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό την εισαγωγή και τη διανομή των υλικών καλωδίωσης και στήριξης της ELEMATIC σε κάθε σχετικό με ηλεκτρολογική εγκατάσταση τομέα της ελληνικής αγοράς, μέσω ενός νέου, αποδοτικότερου και κυρίως αποκλειστικού δικτύου διανομής.

 

ΓΙΑΚΟΥΜΟΓΛΟΥ Ν. ΥΙΟΙ ΟΕ GIAKO GROUP

GIAKO GROUP –ΥΙΟΙ Ν. ΓΙΑΚΟΥΜΟΓΛΟΥ ΟΕ είναι μια εισαγωγική εταιρεία που διαρκώς ερευνά, βρίσκει, δοκιμάζει και προτείνει στους πελάτες της νέες καινοτόμες και αξιόπιστες λύσεις. Η ηγετική θέση της στο χώρο του Σύγχρονου Ηλεκτρολογικού Εξοπλισμού οφείλεται εν πολλοίς στην αμεσότητα, την ευελιξία και την προσαρμοστικότητα στις απαιτήσεις της αγοράς και των πελατών της.

 

Cat lights - ΚΑΡΑΪΣΚΟΥ ΑΦΟΙ ΑΕ

STAND D29

Cat®lights – Φακοί Εργασίας 

Οι φακοί εργασίας της Cat® είναι κορυφαίας ποιότητας προϊόντα φωτισμού με τεχνολογία αιχμής και πληρούν τα υψηλότερα επαγγελματικά πρότυπα. Όλοι οι φακοί διαθέτουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας LED και είναι κατασκευασμένοι από υλικά βιομηχανικού τύπου. Επισκεφθείτε την σελίδα www.catlights.gr για περισσότερες πληροφορίες.

 

COMELIT - TELERGO HELLAS

STAND A8

Η COMELIT GROUP SpA ιδρύθηκε το 1956 στο Pergamo της Ιταλίας. Είναι ένα εργοστάσιο που δραστηριοποιείται σε παγκόσμια κλίμακα και ειδικεύεται στο σχεδιασμό και την κατασκευή συστημάτων θυροτηλεόρασης, κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, συναγερμού, οικιακού αυτοματισμού, ελέγχου πρόσβασης και πυροπροστασίας. Η COMELIT έχει έναν ισχυρό διεθνή προσανατολισμό, που επενδύει στην ικανοποίηση των πελατών της σε όλο το κόσμο.

 

CONCEPTUM AE - MrCable

STAND D26

CONCEPTUM - MrCable (b2b.conceptum.net)

H εταιρεία CONCEPTUM ΑΕ ιδρύθηκε το 1995 με έδρα στην Αθήνα. Είναι πιστοποιημένη με το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2008. Εισάγει ελέγχει, πιστοποιεί και προμηθεύει εξοπλισμό τηλεπικοινωνιών και κινητής τηλεφωνίας αντιπροσωπεύοντας καταξιωμένους οίκους του εξωτερικού όπως Epson, ViewSonic, Sandberg, Smit Visual, Sricam, Brateck, LB Link, Denver, SBox κ.ά.

 

ΓΚΕΚΑΣ ΑΕΒΕ

ΙΣΤΟΡΙΑ: Η εταιρεία ΓΚΕΚΑΣ ΑΕΒΕ, πρωταγωνιστεί στον χώρο του Φωτισμού & Ηλεκτρολογικού Υλικού από το 1945. Είναι αμιγώς ελληνική, οικογενειακή, εταιρεία και από το 1999 μετατράπηκε από προσωπική επιχείρηση σε Ανώνυμη Εμπορική Εταιρεία.
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ: Βασική δραστηριότητα της εταιρείας αποτελεί η παραγωγή και εμπορία προϊόντων Φωτισμού και Ηλεκτρολογικού υλικού και η διανομή τους μέσω του δικτύου των συνεργατών της σε Ελλάδα, Αλβανία, Σκόπια και Ρουμανία. Επικουρικά διαθέτουμε ιδιόκτητα καταστήματα λιανικής πώλησης στα Ιωάννινα και στα Τίρανα (Αλβανία).

 

ΔΕΗ ΑΕ / ΚΔΕΠ

Το Κέντρο Δοκιμών Ερευνών και Προτύπων (ΚΔΕΠ), δραστηριοποιείται στην παροχή υπηρεσιών προς τις μονάδες του Ομίλου της ΔΕΗ ΑΕ , αλλά και προς τρίτους, εκτός ΔΕΗ πελάτες.
Οι υπηρεσίες που προσφέρει περιλαμβάνουν δοκιμές στα εργαστήριά του, πιστοποιήσεις, έρευνες, ελέγχους στους χώρους των Μονάδων του Ομίλου ΔΕΗ, διακριβώσεις οργάνων, ειδικές μελέτες, εφαρμογές και αναλύσεις, εξειδικευμένες συμβουλευτικές μελέτες και επιθεωρήσεις υλικών και εξοπλισμού για τον ποιοτικό έλεγχο υπαρχόντων και υπό αγορά υλικών και εξοπλισμού πάσης φύσεως εγκαταστάσεων.

 

CRELI AE

STAND B10

Με σαράντα και πλέον χρόνια συναναστροφής με επαγγελματίες ηλεκτρολόγους, η οικογένεια εταιρειών CRELI, κατανοεί πλήρως την ανάγκη για ηλεκτρολογικά υψηλών προδιαγραφών και την ικανοποιεί μέσω των εταιρειών μελών της:

• CRELI: μια άρτια τεχνολογικά και οργανωτικά παραγωγική μονάδα, μεταλλικών ηλεκτρικών πινάκων.
• ΑΦΟΙ ΚΑΠΑΡΕΛΗ: εμπορική εταιρεία ηλεκτρολογικού υλικού.
• ΚAΠΑΡΕΛΗ ΠΛΑΣΤΙΚΑ: κάθετη μονάδα παραγωγής πλαστικών ηλεκτρολογικών σωλήνων και κουτιών. 
• ΚΑΠΑΡΕΛΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ: εισαγωγική εταιρεία ηλεκτρολογικού υλικού.

 

ΔΗΣΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΕ

Η ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΣΙΟΣ ΑΕ ιδρύθηκε το 1990. Mε εμπειρία άνω των 30 ετών, εισάγει αποκλειστικά και διανέμει καταναλωτικές και ειδικές μπαταρίες καθώς και μικροηλεκτρονικές συσκευές όπως φορτιστές, τροφοδοτικά, φακούς όπως παρακάτω:

 

DEBFLEX HELLAS

STAND D1

Οικογενειακή επιχείρηση που δημιουργήθηκε το 1948 στην πόλη Feuquières-en-Vimeu, η DEBFLEX εξειδικεύεται στoν σχεδιασμό, κατασκευή και διανομή ηλεκτρολογικού υλικού χαμηλής τάσης. 

Με μια πλήρη γκάμα σε συνεχή ανάπτυξη, η DEBFLEX απαντά στις ανάγκες των πελατών της, θέτοντας ως προτεραιότητα την καλύτερη σχέση ποιότητας/τιμής των προϊόντων της.

 

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ & ΛΕΙΑΝΤΙΚΩΝ ΕΠΕ

KNIPEX WERK – Γερμανίας. KNIPEX – πένσες, κόφτες, γκαζοτανάλιες: Ο μεγαλύτερος κατασκευαστής στην Ευρώπη, εξειδικευμένος στην παραγωγή πενσών και ειδικών επαγγελματικών εργαλείων υψηλής ποιότητος. Με περισσότερα από χίλια διαφορετικά σχέδια και μεγέθη η KNIPEX προσφέρει μία πλήρη γκάμα πενσών για κάθε πιθανή βιομηχανική, ηλεκτρολογική, υδραυλική ή άλλη τεχνική εφαρμογή. Ο εφευρέτης της γκαζοτανάλιας COBRA που άλλαξε τον τρόπο εργασίας των υδραυλικών! Μονωμένα εργαλεία για χρήση υπό τάση ή κοντά σε τάση, απαντούν στις απαιτήσεις των επαγγελματιών.

 

EATON

STAND B20

Η EATON είναι μια πολυεθνική εταιρεία με 96.000 εργαζόμενους, κύκλο εργασιών $19,7 δις και παρουσία σε πάνω από 175 χώρες.

Η EATON είναι παγκόσμιος ηγέτης στην τεχνολογία λύσεων διαχείρισης ενέργειας, που καθιστά την ηλεκτρική, υδραυλική και μηχανική ενέργεια περισσότερο αποτελεσματική, αξιόπιστη και με ασφάλεια.

 

ELECTROLED

STAND C7B

Η εταιρία Global Leader Power τις οποίας αντιπροσωπία στην Ελλάδα έχει αναλάβει εταιρία ELECTROLED δημιουργήθηκε το 2012 ως άμεση ανταπόκριση στην LED και την αγορά αυτοματισμού που χρειάζεται ο πελάτης. Βασίζετε στα θεμέλια και την εμπειρία των μεγαλύτερων προμηθευτών της Μέσης Ευρώπης . Τα προϊόντα μας είναι διαθέσιμα σε όλοι την Ευρώπη. Είμαστε περήφανοι για την συνεργασία μας με τον μεγαλύτερο κατασκευαστή SMPS του κόσμου – Delta Electronics, και επίσης με τους Inventronics. Ο σκοπός μας και προτεραιότητα είναι να παραδίδουμε προϊόν το όποιο πληροί τις απαιτήσεις της αγοράς των LED .

 

ELECTROSYSTEMS ΕΠΕ

STAND C15

Η ELECTROSYSTEMS ιδρύθηκε το 2007 στα πλαίσια του οµίλου ATLAS και δραστηριοποιείται στο χώρο των ηλεκτρονικών συστηµάτων ασφαλείας µε σκοπό την εισαγωγή, διάθεση και διανοµή τεχνολογικά προηγµένων προϊόντων σε επαγγελµατίες του χώρου.

 

ΔΡΥΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΤΕΕ

Η ΔΡΥΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΤΕΕ προήλθε από την ΔΡΥΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΕ, η οποία ιδρύθηκε το 1999 με κύριο αντικείμενο αρχικά την κατασκευή κτιριακών έργων, δραστηριότητα την οποία διατηρεί και σήμερα.
Το τμήμα της εμπορικής δραστηριότητας συσκευών και συστημάτων μέτρησης καθώς και ασυρμάτων ψηφιακής / αναλογικής τεχνολογίας δημιουργήθηκε το 2009 με διευρυμένο χαρτοφυλάκιο και πρώτιστο στόχο την εξυπηρέτηση των αυξημένων αναγκών των ήδη υφιστάμενων πελατών μας στην ΕΝΕΡΓΕΙΑ, στις ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, στην ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, στην ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ, στα ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, παρέχοντας ολοκληρωμένες και εξειδικευμένες λύσεις σε συστήματα μέτρησης και επιτήρησης καθώς και δίκτυα ραδιοεπικοινωνίας και πομποδέκτες.

 

EL.LI.COM AE

(Χορηγός)

EL.LI.COM από το 2000

Από το 2000 κι εξής βασικό επίτευγμά μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων σεβασμού και εμπιστοσύνης που βασίζονται στην ειλικρίνεια και στην συνέπεια τόσο με τους πελάτες μας όσο και με τους προμηθευτές μας. Επιπλέον, καταφέραμε να ισχυροποιήσουμε τη θέση μας στον ανταγωνιστικό χώρο του ηλεκτρολογικού υλικού κρατώντας και εξελίσσοντας αξίες για εμάς σημαντικές όπως η ποιότητα των προϊόντων, η εγγύηση και η αξιοπιστία τους. Ιδιαίτερη μέριμνα δίνουμε στην διατήρηση των τιμών μας σε ανταγωνιστικά επίπεδα, καθώς σεβόμαστε την ειλικρινή σχέση συνεργασίας που έχουμε δημιουργήσει με τους συνεργάτες μας όλα αυτά τα χρόνια.

 

EUROLAMP ABEE

STAND C11

Η εταιρεία EUROLAMP ΑΒΕΕ, ιδρύθηκε το έτος 2000 και εδρεύει στη Θεσσαλονίκη. 

Η ανοδική της πορεία, ξεκίνησε απο πολύ νωρίς. Αρχικά, εντός της ελληνικής επικράτειας μόνον, με Είδη Φωτισμού και Ηλεκτρολογικό Υλικό. Μετέπειτα, εξελισσόμενη και διαρκώς ανήσυχη, διευρύνοντας διαρκώς τους ορίζοντές της, αλλά και την γκάμα των προϊόντων της, κατάφερε να συγκαταλέγεται μεταξύ των πρωταγωνιστών του κλάδου.

 

ΕΒΕΤΑΜ ΑΕ

Ανώνυμη εταιρεία Βιομηχανικής Έρευνας, Τεχνολογικής Ανάπτυξης και Εργαστηριακών δοκιμών, Πιστοποίησης και Ποιότητας AE

Η ΕΒΕΤΑΜ ΑΕ είναι το ελληνικό πολυκλαδικό πολύ-τεχνολογικό κέντρο εργαστηριακών ελέγχων και πιστοποίησης βιομηχανικών και καταναλωτικών προϊόντων, υλικών, εγκαταστάσεων και συστημάτων διαχείρισης.
Η εταιρεία προήλθε από την συγχώνευση τριών τεχνολογικών φορέων με 25ετή εμπειρία στον χώρο των υλικών:

 

EVIK - KARANIKOLAS GROUP

STAND C17C

 Η ελληνική οικογενειακή επιχείρηση EVIK ιδρύθηκε το 1967 με αντικείμενο την παραγωγή ηλεκτρολογικού υλικού: ατσαλίνες έλξεως καλωδίων, φις σούκο, βιομηχανικές μεταλλικές πρίζες και βιομηχανικές λαστιχένιες μπαλαντέζες συνεργείου.

Σήμερα, 50 χρόνια μετά η EVIK συνεχίζει με στοχευμένη εξειδίκευση στην παραγωγή συστημάτων έλξεως καλωδίων. Προσηλωμένοι στην ποιότητα και εκμεταλλευόμενοι την τεχνογνωσία των 50 ετών πετύχαμε να ισχυροποιήσουμε τη θέση μας στην Ελλάδα προσφέροντας προϊόντα διεθνών προδιαγραφών και εξατομικευμένες υπηρεσίες. Ταυτόχρονα δημιουργήσαμε συνεργασίες στη διεθνή αγορά με σημαντικούς στρατηγικούς εταίρους, οι οποίοι προβάλλουν την evik και την Ελλάδα στο εξωτερικό.

 

 

FERRUMART - Π. ΠΟΥΛΑΚΗ

STAND D4

Η εταιρεία μας FerrumArt (πρώην Metallight) δραστηριοποιείται στον χώρο του επίπλου και του φωτιστικού από το 1995. Έχοντας χρόνια εμπειρία σε αυτόν τον τομέα προχωρήσαμε στην δημιουργία μοντέρνων led φωτιστικών σε πληθώρα σχεδίων που θα ικανοποιήσουν και το πιο απαιτητικό γούστο.

 

GEYER HELLAS AE (Χορηγός)

STAND B5

Ο Όμιλος GEYER HELLAS παράγει ηλεκτρoλογικό υλικό χαμηλής τάσης για εσωτερικές και υπαίθριες εφαρμογές. Κατέχει σημαντικό μερίδιο της ελληνικής αγοράς, παρέχοντας μια ευρεία σειρά προϊόντων όπως: 

• Αυτόματες ασφάλειες παντός τύπου, 
• Αυτόματοι διακόπτες διαφυγής ρεύματος, 
• Πίνακες κενούς και μονταρισμένους, 
• Βιομηχανικό υλικό, 
• Πριζοδιακόπτες παντός τύπου, 
• Οικονομικούς λαμπτήρες και φωτιστικά LED, 
• Συστήματα Θυροτηλεφώνων και Θυροτηλεοράσεων.

 

GIGAWATT IKE

STAND A9

Η GIGAWATT είναι εισαγωγική / εξαγωγική εταιρεία ολοκληρωμένων λύσεων LED Φωτισμού. Διαθέτει τα προϊόντα με την πανευρωπαϊκά κατοχυρωμένη επωνυμία της, σε Ελλάδα και Κύπρο.\


Η εταιρεία βασιζόμενη τόσο στην πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία των στελεχών της, όσο και στην εμπιστοσύνη των πελατών της, προσφέρει προϊόντα τα οποία διακρίνονται στην αγορά για τη σχέση ποιότητας / τιμής τους και αναζητά διαρκώς ποιοτικές και καινοτόμες λύσεις. Επιπλέον, η GIGAWATT είναι η αντιπρόσωπος στην Ελλάδα για τα προϊόντα φωτισμού DURACELL και επίσημη διανομέας στις μπαταρίες της.

 

ΣΧΟΛΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΥΨΗΛΩΝ ΤΑΣΕΩΝ

Το Εργαστήριο Υψηλών Τάσεων Ε.Μ. Πολυτεχνείου έχει στόχο:
• Την κάλυψη, σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο, των διδακτικών αναγκών της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, καθώς και άλλων τμημάτων του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, σε θέματα που εμπίπτουν στο γνωστικό αντικείμενο των Υψηλών Τάσεων.
• Την οργάνωση σεμιναρίων, συμποσίων, συνεδρίων, διαλέξεων και την πραγματοποίηση δημοσιεύσεων και εκδόσεων.

 

GLOBOSTAR HELLAS

STAND C9

Η εταιρεία μας, με αυστηρά κριτήρια, τεχνογνωσία και εκτενή αξιολόγηση, ειδικεύεται στον τομέα εισαγωγών, φωτισμού LED και φωτιστικών εξαρτημάτων. Παρακολουθώντας συνεχώς τις εξελίξεις στον τομέα του φωτισμού και κατανοώντας τις ανάγκες της εποχής μας, επιλέγουμε την καλύτερη ποιότητα προϊόντων, στις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς.

 

 

GoldLED IKE

STAND B18

Η GoldLED είναι η εταιρεία εισαγωγής και εμπορίας επαγγελματικού και βιομηχανικού φωτισμού LED του ομίλου Goldair. Ο όμιλος Goldair, ο οποίος είναι πρωτοπόρος από το 1955 στην επιχειρηματική σκηνή της χώρας μας (www.goldair.gr), απασχολεί σήμερα 3.240 άτομα. Η Goldair προβλέποντας ότι το παρόν και το μέλλον του φωτισμού είναι τα LED αναπτύσσεται μέσω της GoldLED με σκοπό να πρωταγωνιστήσει και στην εισαγωγή, εμπορία και εξαγωγή προϊόντων LED. Οι λαμπτήρες LED είναι το παρόν και το μέλλον του φωτισμού καθώς, εκτός όλων των άλλων πλεονεκτημάτων, συμβάλλουν και στην προστασία του περιβάλλοντος. 

 

ΕΛ.Β.Η.Χ. ΑΒΕΕ

H EΛ.Β.Η.Χ. ΑΒΕΕ σήμερα είναι μία από τις πλέον καταξιωμένες βιομηχανίες ηλεκτρολογικού υλικού στην ελληνική αγορά. Η ευρεία γκάμα των προϊόντων της, εξασφαλίζει την εκπλήρωση και της πιο υψηλής απαίτησης από τον πελάτη. Στις εγκαταστάσεις της των 5.000 m² στη βιομηχανική ζώνη Κορωπίου, οι παραγωγικές διεργασίες εκσυγχρονίζονται διαρκώς, επιδιώκοντας άλλoτε την ανταγωνιστικότητα παλαιών προιόντων και άλλoτε το σχεδιασμό και την παραγωγή νέων καινοτόμων προιόντων.

 

HAGER HELLAS ΑΕΒΕ


Η HAGER HELLAS, μέλος του Ομίλου Hager, δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1994 προσφέροντας προϊόντα και λύσεις που αφορούν τις ηλεκτρικές εγκαταστάσεις τόσο σε οικιακούς όσο και σε επαγγελματικούς χώρους. Η γκάμα των λύσεων και των υπηρεσιών της εκτείνεται από τη διανομή ενέργειας ως τη διαχείριση καλωδίων και από τα συστήματα ασφαλείας ως τον κτιριακό αυτοματισμό.

Προτεραιότητα του ομίλου είναι η ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων, συστημάτων και υπηρεσιών που έχουν στόχο να κάνουν τη ζωή μας πιο άνετη ενώ παράλληλα εξοικονομούν ενέργεια εκμεταλλευόμενα τις τελευταίες τεχνολογίες.

 

HELLASTRONICS MON. IKE

STAND D22

Η εταιρεία μας HELLASTRONICS MON. ΙΚΕ δραστηριοποιείται στον χώρο των ηλεκτρονικών κατασκευών από το 2001. Οι εγκαταστάσεις της βρίσκονται στην Αττική, ενώ δίκτυο συνεργατών μας υπάρχει σε κεντρικές πόλεις της Ελλάδας.

 

HERONIA LIGHTING

STAND D20

Η HERONIA LIGHTING είναι μια ελληνική παραγωγική μονάδα κατασκευής φωτιστικών εξωτερικού & εσωτερικού χώρου, έχοντας όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές στα προϊόντα της με σύστημα διασφάλισης ποιότητας EN ISO 9001:2008 & CE.

 

ILGEKA O.E.

STAND A15c

Η ILGEKA είναι η εταιρία που δημιουργεί πρωτοποριακή εξέλιξη σε καινοτόμα προϊόντα. Επιδιώκουμε δημιουργία σε σειρές προϊόντων  με σκοπό τη δημιουργία γκάμας. 

Τα χαρακτηριστικά μας είναι η ομαδικότητα , η οργάνωση και η ταχύτητα. 

Στόχος μας είναι να ενισχύσουμε και να εξοικειώσουμε τις εταιρείες στις δραστηριότητες τους στις αγορές, όπως επίσης και να τους παρέχουμε την απαραίτητη τεχνογνωσία.

 

LEDMANIA

IΩΑΝΝΑ ΚΩΝ. ΤΣΟΥΠΟΥ STAND D2

Η εταιρεία μας LEDMANIA ιδρύθηκε το 2009 και δραστηριοποιείται στον χώρο φωτισμού Led, σε ότι αφορά τον οικιακό, επαγγελματικό καθώς και τον αρχιτεκτονικό φωτισμό. 

Είμαστε εισαγωγική εταιρεία σε όλα μας τα είδη αλλά και στην εμπορία λιανικής και χονδρικής πώλησης. Επίσης τα προϊόντα μας φέρουν τη σήμανση CE και διαθέτουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις που απαιτεί η Ε.Ε.

 

ΕΝΤΗΣΙΟΝ ΕΛΛΑΣ Μ. ΕΠΕ

Η ΕΝΤΗΣΙΟΝ ΕΛΛΑΣ ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2008 στην Ελλάδα, αποκλειστικά για χονδρική πώληση, σε δίκτυο καταστημάτων συνεργατών στην ελληνική και παγκόσμια αγορά.
Η πολιτική υποστήριξης των επαγγελματιών συνεργατών μας σε συνδυασμό με τα προσεγμένα, υψηλής ποιότητας EDISION υλικά, οδήγησαν στην ανάπτυξη της εταιρείας και την μεταστέγασή της σε χώρο 4.500 τ.μ. στο Νέο Ρύσιο Θεσσαλονίκης, όπου βρίσκεται μέχρι και σήμερα το Κεντρικό της εταιρείας.

 

LIDO BIOTEXNIA ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΕ

STAND D15

Η εταιρεία LIDO BIOTEXNIA ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΕ ιδρύθηκε το 1970 με αντικείμενο την κατασκευή και εμπορία φωτιστικών εξωτερικού χώρου. 

Σήμερα η εταιρεία LIDO BIOTEXNIA ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΕ κατέχει μια σημαντική θέση στον τομέα του φωτισμού εξωτερικών χώρων. Η εταιρεία διαθέτει μια πλήρη και ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων εξωτερικού χώρου όπως χελώνες, απλίκες τοίχου, κρεμαστά, πλαφονιέρες, κολονάτα, κολόνες και φωτιστικά μπάνιου. Τα είδη που κατασκευάζει η εταιρεία είναι από χυτοπρεσσαριστό ορείχαλκο, χυτό αλουμίνιο καθώς και πλαστικά προϊόντα.

 

LIGHT + BUILDING

STAND D12

Η LIGHT+BUILDING, κορυφαία διεθνής εμπορική έκθεση για την τεχνολογία φωτισμού και κτιρίων, θα πραγματοποιηθεί και πάλι από 18 έως 23 Μαρτίου 2018 στο εκθεσιακό κέντρο της Φρανκφούρτης προσελκύοντας αρχιτέκτονες, διακοσμητές εσωτερικού χώρου, designers, πολιτικούς μηχανικούς, τεχνίτες, διανομείς, εμπόρους και κατασκευαστές. Περισσότεροι από 2.600 εκθέτες συμμετέχουν στη LIGHT+BUILDING και παρουσιάζουν τις καινοτομίες τους σε 216.000 επισκέπτες, 50% εκ των οποίων προέρχονται από χώρες εκτός Γερμανίας.

 

LiGHTiNG 3

STAND A14

Η εταιρεία LiGHTiNG3 είναι μια νεοσύστατη εταιρεία με ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων στον τομέα του φωτισμού, την ανάπτυξη προϊόντων, τις μελέτες φωτισμού και την κατάρτιση. 

Η LiGHTiNG3 προσφέρει πιστοποιημένα εκπαιδευτικά προγράμματα του λογισμικού μελετών φωτισμού RELUX, καθώς και εκπαίδευση πάνω σε θέματα φωτισμού.

 

LUMINOCITY

STAND C10

LUMINOCITY ιδρύθηκε το 2015 για την αποκλειστική εξυπηρέτηση όλων των προϊόντων της ισπανικής εταιρείας LEDS-C4 σε όλη την ελληνική επικράτεια. Είτε πρόκειται για ξενοδοχείο, χώρο φιλοξενίας, εργοστάσιο, νοσοκομείο ή εργασιακό περιβάλλον, το έμπειρο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό της μπορεί να προσφέρει εξειδικευμένες συμβουλές και αποδοτικές λύσεις φωτισμού οι οποίες να ανταποκρίνονται στις ανάγκες του κάθε χώρου ξεχωριστά.

 

MALAPETSAS LIGHTING

ΜΑΛΑΠΕΤΣΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ Χ. & ΣΙΑ ΟΕ STAND B9

Η MALAPETSAS LIGHTING παρουσιάζει την Re Light Collection.
Μια νέα σειρά προϊόντων που επαναπροσδιορίζει τον ρόλο του φωτιστικού στον χώρο μας, φτιάχνοντάς μας τη διάθεση! 

Συνδυάζουμε χρώματα, σχήματα, υλικά και τεχνικές παραγωγής, με πρωτοποριακό τρόπο και σκέψη έχοντας σαν σκοπό τη δημιουργία μοναδικών αντικειμένων φωτισμού που προσδίδουν μια μοντέρνα και ρετρό αίσθηση με διαχρονικό χαρακτήρα.

 

ΕΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ MON. ΕΠΕ

Η ΕΤΑ, είναι μια από τις κυρίαρχες εμπορικές εταιρείες στον κλάδο του ηλεκτρολογικού - βιομηχανικού υλικού, αυτοματισμού και διαχείρισης ενέργειας, με ιστορία που μετρά πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευσης.

 

MAS AE

STAND D13

ΜΑS AE είναι τεχνική εταιρεία που εξειδικεύεται στην μελέτη, τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την κατασκευή συστημάτων αυτοματισμού, ελέγχου, προστασίας, διαχείρισης και εποπτείας εγκαταστάσεων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας. 

Με 40 χρόνια εστιασμένης δραστηριότητας και καθετοποιημένων επενδύσεων, η ΜΑS AE είναι η μόνη ελληνικών συμφερόντων εταιρεία και από τις λίγες εταιρείες στην Ευρώπη στον χώρο του εκσυγχρονισμού εγκαταστάσεων ηλεκτροπαραγωγής.

 

MASTER ELECTRIC & ELECTRONIC

ΑΡ. ΤΣΙΤΣΙΚΑΣ & ΣΙΑ ΟΕ STAND C5

Η MASTER ELECTRIC & ELECTRONIC ιδρύθηκε το 1992.

Η έδρα της επιχείρησης βρίσκεται στην ΒΙ.ΠΕ.Θ - Σίνδου, 25 χιλιόμετρα από το κέντρο της Θεσσαλονίκης. Αμιγώς ελληνική παραγωγική μονάδα κατασκευής ηλεκτρονικών συστημάτων και Dimmers για την διαχείριση και ρύθμιση έντασης φωτισμού LED με κύριο αποδέκτη τον τομέα του ηλεκτρολογικού υλικού.

 

ΗΛΕΚΤΡΑΠΟΘΗΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΕ

Το όραμά μας είναι να αποτελέσουμε στρατηγικό συνεργάτη για τους ανθρώπους της βιομηχανίας, αυτοματιστές, κατασκευαστές πινάκων, μηχανημάτων, εργοληπτών ηλεκτρολόγων & τεχνικών εταιρειών, προσφέροντας άμεσα και με ευθύνη προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας. Λειτουργούμε με ξεκάθαρη και σταθερή σχέση με όλους τους συνεργάτες και τηρούμε τις δεσμεύσεις μας.

 

MERCURY SA

Εξουσιοδοτημένος Διανομέας MEGGER® STAND D19

Η εταιρεία MERCURY SA, ιδρύθηκε το 1980 και έκτοτε δραστηριοποιείται στην αντιπροσώπευση εταιρειών υψηλής τεχνολογίας και στην συμπαραγωγή συστημάτων. Μεταξύ των εταιρειών αυτών, περιλαμβάνονται οι Lockheed-Martin, Rohde & Schwarz, Janeʼs, IΗS κ.λπ.

 

METAL RAME ΑΕ

STAND C17Β

• ΕΜΠΟΡΙΑ ΧΑΛΚΟΥ
• ΜΠΑΡΕΣ ΧΑΛΚΟΥ 
• ΛΑΜΕΣ ΧΑΛΚΟΥ 
• ΧΑΛΚΟΣΩΛΗΝΕΣ
• ΕΜΑΓΕ ΧΑΛΚΟΣ

 

 

MEΤΑNOR ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΑΕ

V-TAC HELLAS STAND A5

Η METANOR ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΑΕ V-TAC HELLAS είναι πρωτοπόρος στον φωτισμό LED από το 2002 με 40 χρόνια εμπειρία στο χώρο. Τα δυο showroom και αποθήκες σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα με πολύ μεγάλα στοκ σε όλα τα προϊόντα βρίσκονται στην διάθεση των πελατών για να τροφοδοτούν άμεσα τις ανάγκες τους.

 

 

MICROLINK TECHNOLOGY & SECURITY EE

STAND B11

Η εταιρεία MICROLINK TECHNOLOGY & SECURITY ιδρύθηκε το 2000 και δραστηριοποιείται με επιτυχία στον τομέα της εισαγωγής και εμπορίας συστημάτων ασφαλείας καθώς και στο κομμάτι των προϊόντων προηγμένης τεχνολογίας.

 

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ELMEC INO ΦΑΪΣ ΑΕΤΕ

Η ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ELMEC INO ΦΑΪΣ ΑΕΤΕ ιδρύθηκε το 1953 ως τεχνική εταιρεία και σύντομα έγινε μια από τις πρώτες και πλέον καινοτόμες εισαγωγικές εταιρείες ηλεκτρολογικού εξοπλισμού στην ελληνική αγορά. Η συνεργασία μας με την CHiNT ξεκίνησε το 1992 όταν ήταν μία βιοτεχνία κατασκευής μικροαυτομάτων και διακοπτών αέρος. Σήμερα μετά από 30 χρόνια συνεχούς εξέλιξης, ο Όμιλος, πλέον, CHiNT είναι ο μεγαλύτερος στον κλάδο του στην Κίνα και ένας από τους μεγαλύτερους στον κόσμο.

 

NETVOICE

STAND D3A

Η NETVOICE ιδρύθηκε με αντικείμενο την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών στους τομείς των τηλεπικοινωνιακών δικτύων (Ασύρματων & Ενσύρματων) και των συστημάτων ασφαλείας.

Εφαρμόζοντας τα παραπάνω συστήματα, αποδεικνύουμε καθημερινά ότι πρωταρχικός σκοπός μας είναι η διατήρηση της ποιότητας των υπηρεσιών και των προϊόντων μας σε υψηλά επίπεδα και η συνεχής ενημέρωση μας για τις νέες τεχνολογίες.

 

NEXANS EΛΛΑΣ ΑΒΕ (Χορηγός)

Η Nexans Ελλάς δραστηριοποιείται από το 1973 στην παραγωγή καλω-
δίων για υποδομές ενέργειας, μετάδοσης δεδομένων, ενεργειακούς πό-
ρους, μεταφορές και κτιριακές κατασκευές.


Τόσο η έδρα της εταιρείας όσο και το τμήμα πωλήσεων βρίσκονται στην
Αθήνα, ενώ οι λοιπές υπηρεσίες και το Εργοστάσιο παραγωγής της βρί-
σκονται στην Αγία Μαρίνα Φθιώτιδας και αποτελούν κινητήρια δύναμη
ανάπτυξης όλης της περιοχής συμβάλλοντας ενεργά στην πρόοδο και την
ευημερία των τοπικών κοινωνιών. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πε-
λατών της, η εταιρεία διατηρεί κέντρα διανομής σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη
και Κρήτη.

 

NOVATRON SECURITY DISTRIBUTION AE

STAND B 19B

Η NOVATRON SECURITY DISTRIBUTION ΑΕ δραστηριοποιείται αποκλειστικά στη διανομή ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, όπως συστήματα παρακολούθησης (κάμερες, καταγραφικά), συναγερμών, ελέγχου πρόσβασης, πυρανίχνευσης, καθώς και αντικλεπτικά εμπορευμάτων.

 

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ

Στις 13 Απριλίου 2009 συστήνεται Σωματείο με την επωνυμία ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ με έδρα την Αθήνα, επί της οδού Λεωνίδου 30 στο Μεταξουργείο.
Tο Δ.Σ του Πανελληνίου Συνδέσμου Συνταξιούχων Ηλεκτρολόγων:

 

NRG SYSTEM IKE

Ν. ΜΠΑΚΑΛΙΔΗΣ ΙΚΕ STAND A12

Η NRG SYSTEM ιδρύθηκε το 2004 στην Κομοτηνή και πολύ σύντομα προχώρησε στην έναρξη υποκαταστημάτων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη καθώς και στην ανάπτυξη ενός πανελλαδικού δικτύου συνεργατών. 

Σκοπός της εταιρείας είναι η εμπορία, μελέτη, κατασκευή και τεχνική υποστήριξη υλικών και συστημάτων βιομηχανικού αυτοματισμού, με εξειδίκευση στην μελέτη και υλοποίηση ειδικών εφαρμογών αυτοματισμού

 

OLYMPIA ELECTRONICS AE

STAND B1

OLYMPIA ELECTRONICS ιδρύθηκε το 1979 από τους Νικόλαο Λακασά και Παναγιώτη Αρβανιτίδη. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη καινοτόμων ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής και αποτελεί τη μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική παραγωγική μονάδα ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Ιδιαίτερα δυναμική είναι η παρουσία της σε περισσότερες από 72 χώρες του εξωτερικού. Στοχεύοντας στην ποιότητα, έχει υιοθετήσει τα τελευταία χρόνια διαδικασίες παραγωγής και ελέγχου, οι οποίες έχουν ως αποτέλεσμα τη διάθεση στην αγορά προϊόντων απόλυτα συμβατών με τα ευρωπαϊκά πρότυπα ποιότητας και κατασκευής (ΕΝ). Για την παραγωγή της η εταιρεία εφαρμόζει εξελιγμένα συστήματα “world class manufacturing” όπως lean systems, TPM, 5S κ.λπ. που της προσδίδουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

 

PLANET PHYSICS

ΑΝΝΑ ΤΣΟΛΚΑ STAND D33

Το PLANET PHYSICS είναι το μοναδικό Μουσείο Φυσικής στην Αθήνα. Η έκθεσή του, περιέχει περισσότερα από 30 διαδραστικά εκθέματα, με τα οποία οι επισκέπτες αλληλεπιδρούν και ανακαλύπτουν τη γνώση. 

Οι επισκέπτες της έκθεσης έχουν πάντα την καθοδήγηση εξειδικευμένου ξεναγού, οποίος τους δίνει οδηγίες για το χειρισμό των εκθεμάτων και τους εξηγεί τις επιστημονικές αρχές πίσω από τα φαινόμενα που παρατηρούν.

 

ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΚΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ AE

Η Ηλεκτροτεχνική Χαραλαμπίδης ΑΕ ιδρύθηκε το 1976 από τον Θεοχάρη Χαραλαμπίδη που με μεράκι και ζήλο κατασκεύαζε και διέθετε στην αγορά μπαλαντέζες και διάφορα προϊόντα ηλεκτρολογικού υλικού. Η γνώση και η εμπειρία στην κατασκευή ηλεκτρολογικού υλικού, οδήγησε στη δημιουργία μιας νέας μονάδας παραγωγής καλωδίων χαμηλής τάσης σε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις με σύγχρονες γραμμές παραγωγής, συσκευασίας και ελέγχου

 

POLYFOT IKE

STAND D10

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1985 από τον Θεόδωρο Σωτηριάδη ιδρυτή και αγαπημένο μου πατέρα. 

Θυμάμαι από τότε που ήμουν παιδί είχα πρότυπο τον πατέρα μου και από νωρίς είχα μπει στο κλίμα της οικογενειακής επιχείρησης και η αγάπη μου για τον επαγγελματικό φωτισμό όλο και μεγάλωνε, βλέποντας τον πατέρα μου να δουλεύει με αγάπη, μεράκι και τιμιότητα, εφαρμόζοντας τα πιο ποιοτικά υλικά και την σωστή εφαρμογή για το πιο επαγγελματικό αποτέλεσμα.

 

RAKSON AE

ΡΑΒΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ STAND A10

Η RAKSON AE δημιουργήθηκε το 2000 και ασχολείται με την χονδρική πώληση ολοκληρωμένων συστημάτων ασφαλείας καθώς και με την τεχνική υποστήριξή τους. 

Καταφέραμε μέσα σε 17 χρόνια κάτι πρωτόγνωρο για την ελληνική αγορά. Συνεργαζόμαστε με 13 εργοστάσια, καλύπτοντας τους πελάτες μας σε Θυροτηλεόραση - Θυροτηλέφωνα - Συναγερμό – Κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης - Πυρανίχνευση - Access Control και συγκαταλεγόμαστε ανάμεσα στους μεγαλύτερους εισαγωγείς συστημάτων ασφαλείας.

 

KΑΡΓΙΩΤΗΣ Γ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ FOTKA

Η εταιρεία ΦΩΤΚΑ, εδώ και 40 χρόνια κατασκευάζει μεταλλικούς ηλεκτρολογικούς πίνακες στη βιομηχανική περιοχή Σίνδου στη Θεσσαλονίκη. Αφουγκραζόμενη τον τεχνίτη ηλεκτρολόγο η ΦΩΤΚΑ προσφέρει τον καλύτερο συνδυασμό τιμής, ποιότητος και σχεδιασμού. Επίσης θέλοντας να δώσει λύσεις στις αισθητικές ανάγκες των τελικών χρηστών διαθέτει τις πρωτοποριακές σειρές των εγχρώμων πινάκων σε:

 

RED POINT

ΧΑΤΖΗΣΤΑΥΡΟΥ Δ. & ΣΙΑ ΟΕ STAND B14

Η RED POINT ιδρύθηκε το 2002, από τον Χατζησταύρου Διογένη και τον Χαραλαμπίδη Κωνσταντίνο, με αντικείμενο το εμπόριο ηλεκτρολογικού υλικού. 

• Το 2004 - 2005 η εταιρεία προχωρά σε αγορά οικοπέδου 3000 τ.μ. και εγκαθίσταται στις νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στη Βιομηχανική Περιοχή της Σίνδου Θεσσαλονίκης.
• Το 2011 ξεκινά η εισαγωγή και διανομή καλωδίων με το brand name d.k.k. cavi. 
• Το 2012 ξεκινά η εισαγωγή και διανομή λαμπτήρων και φωτιστικών led REDLED. 
• Το 2013 εμπλουτίζεται η γκάμα των προϊόντων ηλεκτρολογικού υλικού εισαγωγής μας με το brand name RDP (καλώδια UTP - FTP - SPEAKER - ALRM - TV - CCTV). 
• Το 2014 η εταιρεία προχωρά σε νέα επένδυση επέκτασης του υπάρχοντος κτιρίου.

 

RFCOM

ΞΥΓΚΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ STAND D32

Η RFCOM αποτελεί μία ελληνική ταχέως αναπτυσσόμενη εισαγωγική εταιρεία, εξειδικευμένη στα συστήματα ασφαλείας. Η δέσμευση στο όραμά της, με μακροχρόνια εμπειρία και βαθιά τεχνογνωσία στην εμπορία και την εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας, συμβάλλουν τα μέγιστα στην καθιέρωσή της ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες του χώρου.

 

ROSSIS MON. ΕΠΕ

STAND D30

ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΠΟΙΟΤΙΚΩΝ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ

Η εταιρεία ROSSIS είναι μια ελληνική εταιρεία υψηλής τεχνολογίας που εξειδικεύεται στο χώρο των τηλεπικοινωνιών, με γνώμονα την κάλυψη των αναγκών ιδιωτικών και δημόσιων εταιρειών προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις υψηλής ποιότητας. Σκοπός της είναι να προσφέρει στους πελάτες της υψηλής τεχνολογίας υπηρεσίες και προϊόντα, ώστε να μεγιστοποιούνται η ανταγωνιστικότητα και η κερδοφορία τους. Η ισχυρή, ανταγωνιστική παρουσία μας, έχει ως αποτέλεσμα την επιτυχημένη επέκταση των δραστηριοτήτων μας, μέσω της συνεχούς εκπαίδευσης και ανάπτυξης στους τομείς της επιστήμης, των κατασκευών, του εμπορίου και της πληροφορικής σε συνδυασμό με τη σύναψη στρατηγικών συνεργασιών σε κάθε εξειδικευμένο τομέα.

 

KAΡΣΟΝ ΑΕΒΕ

KAΡΣΟΝ ΑΕΒΕ: 85 χρόνια σταθερής ανάπτυξης & πρωτοπορίας
Η εταιρεία KAΡΣΟΝ ΑΕΒΕ διανύει την ένατη δεκαετία της, προσφέροντας λύσεις Φωτισμού & Ηλεκτρολογικού Υλικού σε συνδυασμό με συστήματα Θυροτηλεοράσεων, συστήματα Ασφαλείας, αυτοματισμούς θυρών & Εποχικό Υλικό.

 

SAMBO HELLAS

STAND B6

Η SAMBO HELLAS ιδρύθηκε το 1988.
Απαρτίζεται από άτομα με πτυχίο ηλεκτρονικών, άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος και πολύχρονη εμπειρία στο χώρο των Θυροτηλεοράσεων.

• Η SAMBO HELLAS – 2 EASY ασχολείται αποκλειστικά με την εισαγωγή έγχρωμων ψηφιακών Θυροτηλεοράσεων 2 καλωδίων (2 EASY).

 

SHOP4SECURITY

STAND D5

H εταιρεία SHOP4SECURITY συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της για τέταρτη συνεχή χρονιά από το 2013, όταν ιδρύθηκε ως εμπορική εταιρεία συστημάτων ασφαλείας και πυρανίχνευσης.

Η SHOP4SECURITY είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της εταιρείας Teletek Electronics για όλη την Ελλάδα. Οι βασικοί τομείς δραστηριότητας της εταιρείας είναι η εισαγωγή – εξαγωγή και η πώληση προϊόντων ασφαλείας και πυρανίχνευσης παντός είδους. Βασικό στόχο και μέλημα της εταιρείας αποτελεί η διαρκής βελτίωση της αποτελεσματικότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών της, έχοντας πάντα ως γνώμονα την συνεχή ικανοποίηση των αναγκών και των προσδοκιών των πελατών της στο μέγιστο δυνατό βαθμό.

Για περισσότερα από 25 χρόνια η εταιρεία Teletek Electronics με 2 εργοστάσια κατασκευής στην Ευρώπη αυξάνει την αναγνωρισιμότητά της στην παγκόσμια αγορά, ως μια από τις πιο ισχυρές εταιρείες στον σχεδιασμό και στην παραγωγή συστημάτων πυρανίχνευσης εξάγοντας τα προϊόντα της σε περισσότερες από 60 χώρες παγκοσμίως. Όλα τα προϊόντα είναι κατασκευασμένα αποκλειστικά στην Ευρώπη, είναι πλήρως προσαρμοσμένα στις διεθνείς Πιστοποιήσεις σύμφωνα με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς κατά ΕΝ, διαθέτουν την σήμανση CE, και έχουν πιστοποιήσεις από παγκόσμιους φορείς πιστοποίησης LPCB, EVPU, TUV.

 

 

ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΕ

Η ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΑΕ από το 1978 παρέχει υψηλής ποιότητας Προϊόντα και Υπηρεσίες για έργα Αυτοματισμού και Ηλεκτρολογικών Εγκαταστάσεων σε Βιομηχανία - Ναυτιλία - Κτίριο, πάντα προσηλωμένη στις απαιτήσεις των πελατών της.

 

SIELIGHT

STAND C17

Η Sielight ιδρύθηκε το 2011 από έμπειρους μηχανικούς, οι οποίοι έχουν συμμετάσχει τις τελευταίες δεκαετίες στον σχεδιασμό και την υλοποίηση μεγάλων έργων ηλεκτροφωτισμού στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Συνεργαζόμαστε με παγκοσμίως γνωστούς & καταξιωμένους οίκους στο χώρο, και έχουμε διαμορφώσει μια πλήρη και αξιόπιστη γκάμα προϊόντων.

 

SMK GROUP (Χορηγός)

SMK GROUP είναι ένα Δίκτυο Επιχειρήσεων Εμπορίας Ηλεκτρολογικού Υλικού και Φωτισμού. Μέσα από την Πανελλαδική Εξυπηρέτηση των Πελατών μας, αποτελούμε τον Ιδανικό Συνεργάτη.
Η 20ετής Εμπειρία σε συνδυασμό με τη συνεχή αναβάθμιση Υπηρεσιών και Προϊόντων, κατατάσσει την SMK GROUP ηγέτη στις εξελίξεις.

 

STANLEY BLACK & DECKER ΕΛΛΑΣ

STAND B19/C16

Κοιτάζοντας τον χρόνο πίσω, όλα ξεκίνησαν από τρία άτομα: Frederick Stanley, Duncan Black και Alonzo Decker. Τρία άτομα που με πάθος έχτισαν ισχυρές εταιρείες που ήταν τόσο περήφανοι, ώστε να τους δώσουν τα ονόματά τους. Εκατοντάδες χρόνια αργότερα, είμαστε περήφανοι να συνεχίσουμε τα κληροδοτήματά τους, και είμαστε περήφανοι για να συνεχίσουμε το όνομά τους. 

STANLEY BLACK & DECKER, κορυφαία κατασκευαστική εταιρεία εργαλείων παγκοσμίως διαθέτει τεράστια γκάμα εργαλείων χειρός και ηλεκτρικών έχοντας κάτω από την ομπρέλα της μεγάλα και αξιόπιστα brands. Με 26 χρόνια παρουσίας στον ελληνικό χώρο και δραστηριοποιούμαστε σε Κύπρο, Ισραήλ και Αλβανία.

 

 

ST electric

STAND A 14A

Η ST electric ιδρύθηκε για να παρέχει καινοτόμες λύσεις στο επάγγελμα του ηλεκτρολόγου.
Αποτελεί τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο της Ιταλικής εταιρείας ETELEC στην Ελλάδα.
Τα προϊόντα που εισάγει και εμπορεύεται, αφορούν τη στεγανοποίηση ηλεκτρικών συνδέσεων καλωδίων καθώς επίσης και αναλώσιμα υλικά ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων.
Χάρις στη μεγάλη ποικιλία των προϊόντων που διαθέτει, είναι σε θέση να προσφέρει λύσεις ακόμα και για τις πιο σύνθετες και απαιτητικές περιπτώσεις έργων.

 

SUCCESSKeys.GR (ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΟΥΣΓΟΥΝΗΣ)

STAND D8

SUCCESSKeys.GR ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του έτους 2012 από τον Ιωάννη Ν. Γουσγούνη με σκοπό να υποστηρίζει μεμονωμένα άτομα και ομάδες σε επιχειρήσεις να ξεπερνούν δυσκολίες και να βελτιώνουν την αποτελεσματικότητα και ανταγωνιστικότητα τους. 

Το όραμα της ομάδας μας είναι να πολλαπλασιάζουμε συνεχώς τον αριθμό των πελατών μας, τους οποίους έχουμε βοηθήσει να γίνουν οι καλύτεροι δυνατοί.

 

 

ΛΑΜΠΟΡ ΑΕ

Η LABOR ΑΕ είναι αμιγώς ελληνικός, ιδιωτικός και ανεξάρτητος οργανισμός πιστοποίησης. Ιδρύθηκε το 1996 και είναι διαπιστευμένος από το ΕΣΥΔ και κοινοποιημένος στην Ευρώπη (Notified Body) με αριθμό κοινοποίησης N.B. 2537.

 

 

TECNICA A.E.

STAND C17a

   ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΛΩΔΙΩΝ

 

 • Ø H05V-U                            ΠΡΩΗΝ NYA
 • Ø H07V-U                            ΠΡΩΗΝ ΝΥΑ
 • Ø A05VV-U                          ΠΡΩΗΝ ΝΥM
 • Ø A05VVH3-U                      ΠΡΩΗΝ NYIFY
 • Ø J1VV-U                            ΠΡΩΗΝ ΝΥΥ
 • Ø H03VV-F                          ΠΡΩΗΝ NYLHY
 • Ø H05VV-F                          ΠΡΩΗΝ NYMHY
 • Ø H03VH-H                          ΠΡΩΗΝ NYFAZ
 • Ø H07V-K                            ΠΡΩΗΝ NYAF
 • Ø H05V-K                            ΠΡΩΗΝ ΝΥΑF
 

TEFEL LIGHTING

STAND D31

Η TEFEL LIGHTING, μέλος του ομίλου BEL LIGHTING, αποτελεί μια μονάδα σχεδιασμού και παραγωγής φωτιστικών ειδικής κατασκευής με βάση τις απαιτήσεις μεμονωμένων έργων. Η κάθετη μονάδα παραγωγής, που διαθέτει, δίνει τη δυνατότητα δημιουργίας πλήθους μεταλλικών κατασκευών όχι μόνο στο φωτισμό, αλλά και σε άλλα πεδία. Ακολουθώντας τις εξελίξεις στην τεχνολογία του φωτισμού, τις τάσεις του design σε παγκόσμιο επίπεδο και έχοντας πάντα ως γνώμονα την ασφάλεια σε οτιδήποτε κατασκευάζει η ομάδα της Tefel, φροντίζει να προτείνει, να σχεδιάζει και να ολοκληρώνει τη δημιουργία μοναδικών προϊόντων, που ανταποκρίνονται όχι μόνο στα ευρωπαϊκά πρότυπα, αλλά και στις εξατομικευμένες κάθε φορά ζητήσεις των ανθρώπων, που την εμπιστεύονται.

 

V.K. HELLAS ELECTRIC SA

STAND C1

Η εταιρεία ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΒΑΪΟΣ ΑΕΒΕ ιδρύθηκε το 1980 και δραστηριοποιείται στις εισαγωγές και στην εμπορία προϊόντων φωτισμού και ηλεκτρολογικού υλικού. 

Ειδικότερα, στον τομέα του φωτισμού, σχεδιάζει, παράγει, εισάγει προϊόντα φωτισμού. Επίσης, εισάγει και διανέμει προϊόντα ηλεκτρολογικού υλικού, αναλώσιμα και για ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις.

 

ΜΑΒΙΚΑΛ ΑΕ

Η εταιρεία ΜΑΒΙΚΑΛ ΑΕ ιδρύθηκε το 1970 και συνεχίζει την 50χρονη ανοδική της πορεία στην παραγωγή ειδικών καλωδίων.
Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη ενώ στην Αθήνα επί της οδού Π. Τσαλδάρη και Ύδρας 12 - 14 στην Καλλιθέα υπάρχει εκθεσιακός χώρος για την καλύτερη ενημέρωση και την άμεση εξυπηρέτηση των εκεί πελατών της.

 

WORLDLINE IMPORT / EXPORT

STAND C18

WORLDLINE είναι μια ελληνική εισαγωγική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο φωτισμό και στην διακόσμηση. 

Η προσωπική σχέση της εταιρείας με τους κατασκευαστές εγγυάται προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας σε ασυναγώνιστες τιμές. Η μεγάλη γκάμα προϊόντων περιλαμβάνει όλα τα καινούργια μοντέλα που πρώτη η εταιρεία τα εισάγει στην Ελλάδα και τα διαθέτει στην αγορά.

 

ΑΓΚΙΣΤΡΙΩΤΗΣ Ι. & Β. AE

STAND A6

Η διανομή υψηλής ποιότητας προϊόντων και εξυπηρέτησης, ήταν ο πρωταρχικός στόχος της εταιρείας μας όταν ιδρύθηκε το 1966. 

Σήμερα μπορούμε να νιώθουμε υπερήφανοι, που για περισσότερο από 50 χρόνια, αυτός είναι ο βασικός κανόνας λειτουργίας της εταιρείας μας. 

Επιλέγοντας από μια ποικιλία 23.000 ειδών ηλεκτρολογικού / ηλεκτρονικού υλικού και εξαρτήματα φωτιστικών, είμαστε βέβαιοι ότι καλύπτουμε ακόμα και τις πιο εξεζητημένες ανάγκες και συνεισφέρουμε ώστε να γίνουν οι δημιουργίες των πελατών μας, πραγματικότητα.

 

 

ΒΑΛΟΥΚΑ ΑΓΓΕΛΟΥ ΑΦΟΙ ΟΕ

VALCO STAND D18

Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΑΓΓΕΛΟΥ ΒΑΛΟΥΚΑ, «VALCO» ιδρύθηκε το 1976 στην Θεσσαλονίκη. Το κύριο αντικείμενό μας είναι η προώθηση και η εμπορία ηλεκτρολογικού υλικού και συναφών ειδών. 

Η εταιρεία μας βρίσκεται εδώ και 40 χρόνια δίπλα στις ελληνικές επιχειρήσεις και τους ιδιώτες προσφέροντας αξιόπιστες υπηρεσίες και προϊόντα για κάθε ανάγκη των σύγχρονων επιχειρήσεων σε ηλεκτρολογικό / ηλεκτρονικό υλικό.

 

ΜΑNΑΒΙΔΗΣ Α. - ΤΣΕΛΙΟΥ Γ. & ΣΙΑ

Η G.A. Solutions είναι ο αποκλειστικός εισαγωγέας και διανομέας της WeidmÜller για την Ελλάδα και την Κύπρο την τελευταία δεκαετία.
Εισάγει όλα τα προϊόντα του εργοστασίου, το οποίο δραστηριοποιείται στα ηλεκτροβιομηχανικά υλικά αυτοματισμού.

 

 

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΕΠΕ

STAND D6

Η εταιρεία ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΕΠΕ, ιδρύεται τον Ιούνιο του 1992 και έχει ως αντικείμενο εργασιών την εισαγωγή βιομηχανικού ηλεκτρολογικού υλικού. Ξεκινώντας από ένα μικρό γραφείο στην περιοχή του Πειραιά, κατάφερε το 2005 να διαχειρίζεται μια μεγάλη γκάμα ηλεκτρολογικού υλικού, από Ευρώπη και Ασία, απευθυνόμενη σε κατασκευαστές πινάκων, τεχνικές εταιρείες, εμπορικά καταστήματα και βιομηχανίες, από το ιδιόκτητο κτίριό της μεγέθους 2000 τ.μ.

 

 

 

ΜΑΤΕΛ ΑΕ

Η MATEL ΑΕ είναι ελληνική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1984 από τους αδελφούς Ματθαίου. Σχεδιάζει, παράγει, καινοτομεί και εξάγει ηλεκτρονικά προϊόντα που έχουν σχέση με τη λήψη και διανομή του τηλεοπτικού σήματος όπως κεραίες TV, ενισχυτές, διακλαδωτές, πρίζες TV κ.λπ.

 

ΒΙ.ΜΕ.ΚΑ

(Χορηγός)

Η εταιρεία ΒΙ.ΜΕ.ΚΑ ιδρύθηκε το 1993.
Από την πρώτη μέρα της ίδρυσής της έως σήμερα έχει καταγράψει μια ανοδική πορεία στο χώρο της κατασκευής βιομηχανικών ηλεκτρικών πινάκων που τη κατατάσσει ως μια ισχυρή δύναμη στο κλάδο αυτό.
Θέλοντας να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του χώρου της κατασκευής κατάφερε να δημιουργήσει μια βιομηχανική μονάδα παραγωγής πλήρως εξοπλισμένη, με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.
Σήμερα οι εγκαταστάσεις της βρίσκονται σε ένα ιδιόκτητο χώρο 4στρεμμάτων, στη Βιομηχανική περιοχή Σίνδου Θεσσαλονίκης, από τον οποίο τα 1800τ.μ. αποτελούν την μονάδα παραγωγής της.

 

ΒΙΟΚΑΛ ΑΕ

STAND C2

Η ΒΙΟΚΑΛ ΑΕ είναι πρωτοπόρος ελληνική βιομηχανία παραγωγής καλωδίων ασθενών ρευμάτων, με ηγετική θέση στην εγχώρια αγορά και έντονη εξαγωγική δραστηριότητα. 
Ιδρύθηκε το 1974 και έχει έδρα τον Πεντάλοφο Θεσσαλονίκης.

 

ΝΙΣΣΟΥ Κ. & ΣΙΑ ΟΕ

Η Κ. ΝΙΣΣΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ για πάνω από μια δεκαετία, κατασκευάζει ηλεκτρονικά προϊόντα, που σκοπός τους είναι να εξυπηρετούν διάφορες ανάγκες σε αυτοματισμούς για το σπίτι και την εργασία.
Οι εγκαταστάσεις της, που βρίσκονται στους πρόποδες του όρους ΟΛΥΜΠΟΣ, έχουν σχεδιασθεί και εξοπλισθεί με τα πιο σύγχρονα αυτόματα μηχανήματα παραγωγής ηλεκτρονικών.

 

 

ΓΚΕΚΑΣ ΑΕΒΕ

STAND A3

ΙΣΤΟΡΙΑ:Η εταιρεία ΓΚΕΚΑΣ ΑΕΒΕ, πρωταγωνιστεί στον χώρο του Φωτισμού & Ηλεκτρολογικού Υλικού από το 1945. Είναι αμιγώς Ελληνική, οικογενειακή, εταιρεία και από το 1999 μετατράπηκε από προσωπική επιχείρηση σε Ανώνυμη Εμπορική Εταιρεία. 

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ: Βασική δραστηριότητα της εταιρείας αποτελεί η παραγωγή και εμπορία προϊόντων Φωτισμού και Ηλεκτρολογικού υλικού και η διανομή τους μέσω του δικτύου των συνεργατών της σε Ελλάδα, Αλβανία, Σκόπια και Ρουμανία. Επικουρικά διαθέτουμε ιδιόκτητα καταστήματα λιανικής πώλησης στα Ιωάννινα και στα Τίρανα (Αλβανία).

 

 

ΔΕΗ ΑΕ / ΚΔΕΠ

STAND B2

Το Κέντρο Δοκιμών Ερευνών και Προτύπων (ΚΔΕΠ), δραστηριοποιείται στην παροχή υπηρεσιών προς τις μονάδες του Ομίλου της ΔΕΗ ΑΕ, αλλά και προς τρίτους, εκτός ΔΕΗ πελάτες. 

Οι υπηρεσίες που προσφέρει περιλαμβάνουν δοκιμές στα εργαστήριά του, πιστοποιήσεις, έρευνες, ελέγχους στους χώρους των Μονάδων του Ομίλου ΔΕΗ, διακριβώσεις οργάνων, ειδικές μελέτες, εφαρμογές και αναλύσεις, εξειδικευμένες συμβουλευτικές μελέτες και επιθεωρήσεις υλικών και εξοπλισμού για τον ποιοτικό έλεγχο υπαρχόντων και υπό αγορά υλικών και εξοπλισμού πάσης φύσεως εγκαταστάσεων. Πραγματοποιεί, με ασφάλεια και αξιοπιστία, το σύνολο των δραστηριοτήτων του, όχι μόνο στις εγκαταστάσεις του, αλλά και πάνω στα προϊόντα και επιτόπου στις εγκαταστάσεις των πελατών του.

 

ΔΡΥΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΤΕΕ

STAND D27

Η ΔΡΥΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΤΕΕ προήλθε από την ΔΡΥΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΕ, η οποία ιδρύθηκε το 1999 με κύριο αντικείμενο αρχικά την κατασκευή κτιριακών έργων, δραστηριότητα την οποία διατηρεί και σήμερα. 

Το τμήμα της εμπορικής δραστηριότητας συσκευών και συστημάτων μέτρησης καθώς και ασυρμάτων ψηφιακής / αναλογικής τεχνολογίας δημιουργήθηκε το 2009 με διευρυμένο χαρτοφυλάκιο και πρώτιστο στόχο την εξυπηρέτηση των αυξημένων αναγκών των ήδη υφιστάμενων πελατών μας στην ΕΝΕΡΓΕΙΑ, στις ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, στην ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, στην ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ, στα ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΤΩΝ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ (Π.Ο.Β.Ε.Σ.Α.)

Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΤΩΝ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ, η μοναδική στην Ελλάδα, εδρεύει στην Αθήνα και συγκεκριμένα στη διεύθυνση Πειραιώς 118. Καλύπτει όλους τους Συναδέλφους σε όλη την Ελλάδα και μέλη του είναι τέσσερεις Επαγγελματικές Ενώσεις-Σύνδεσμοι.

 

ΕΒΕΤΑΜ ΑΕ

STAND D23

ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΑΕ

Η ΕΒΕΤΑΜ ΑΕ είναι το ελληνικό πολυκλαδικό πολύ-τεχνολογικό κέντρο εργαστηριακών ελέγχων και πιστοποίησης βιομηχανικών και καταναλωτικών προϊόντων, υλικών, εγκαταστάσεων και συστημάτων διαχείρισης. Η εταιρεία προήλθε από την συγχώνευση τριών τεχνολογικών φορέων με 25ετή εμπειρία στον χώρο των υλικών:ΕΒΕΤΑΜ ΑΕ - ΕΚΕΠΥ ΑΕ - ΕΤΑΚΕΙ ΑΕ ενώ στη νέα ΕΒΕΤΑΜ προσαρτώνται επίσης και οι δραστηριότητες πιστοποίησης και εργαστηριακών δοκιμών του Ελληνικού Οργανισμού Τυποποίησης (ΕΛΟΤ ΑΕ).

 

 

ΣΧΟΛΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ

Εργαστήριο Υψηλών Τάσεων STAND A15 / A15A

Το ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΥΨΗΛΩΝ ΤΑΣΕΩΝ Ε.Μ. Πολυτεχνείου έχει στόχο: 

• Την κάλυψη, σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο, των διδακτικών αναγκών στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, καθώς και σε άλλα τμήματα του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου, σε θέματα που εμπίπτουν στο γνωστικό αντικείμενο των Υψηλών Τάσεων.

 

 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ (Π.Ο.Σ.Ε.Η.)

Η ΠANEΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ (Π.Ο.Σ.Ε.Η) ιδρύθηκε το 1953 και εκπροσωπεί 72 Σωματεία – Μέλη σε όλη την Ελλάδα και 5.000 μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων.

 

ΕΛΛΗΝΟ-ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

STAND D 32B

Το ΕΤΕΕ έχει αναγνωριστεί και λειτουργεί σύμφωνα με το προεδρικό διάταγμα 288/5/9/2001. 

Σκοπός του επιμελητηρίου είναι η προώθηση και η ανάπτυξη των εμπορικών, οικονομικών, επιχειρηματικών και πολιτιστικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας αναπτύσσοντας δραστηριότητες συναφείς με τα ανωτέρω αντικείμενα.

 

ΕΝΤΗΣΙΟΝ ΕΛΛΑΣ Μ. ΕΠΕ

STAND C4

Η ΕΝΤΗΣΙΟΝ ΕΛΛΑΣ ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2008 στην Ελλάδα, αποκλειστικά για χονδρική πώληση, σε δίκτυο καταστημάτων συνεργατών στην ελληνική και παγκόσμια αγορά. 

Η πολιτική υποστήριξης των επαγγελματιών συνεργατών μας σε συνδυασμό με τα προσεγμένα, υψηλής ποιότητας EDISION υλικά, οδήγησαν στην ανάπτυξη της εταιρείας και την μεταστέγαση της σε χώρο 4.500 τ.μ. στο Νέο Ρύσιο Θεσσαλονίκης, όπου βρίσκεται μέχρι και σήμερα το Κεντρικό της εταιρείας.

 

ΕΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΠΕ

STAND C12

Η ΕΤΑ, είναι μια από τις μεγαλύτερες εισαγωγικές εταιρείες στον κλάδο του ηλεκτρολογικού - βιομηχανικού υλικού και αυτοματισμού, της διαχείρισης ενέργειας και των συστημάτων ελέγχου Φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων, με ιστορία που μετρά πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευσης.

Αντιπροσωπεύει παγκόσμιους κατασκευαστές ηλεκτρονικών εξαρτημάτων ελέγχου, προϊόντων βιομηχανικού αυτοματισμού και συστημάτων ενέργειας, που διακρίνονται για την υψηλή ποιότητά τους και προσφέρει στην κατασκευαστική και βιομηχανική αγορά τα πλέον αξιόπιστα προϊόντα των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών οίκων, όπως είναι οι Carlo Gavazzi, Cembre, Cabur, Lovato Electric, Palazzoli, SAR, SM!GHT, STRAL & Telergon.

 

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΙ ΑΦΟΙ ΟΕ

Η εταιρεία SPOTLIGHT είναι μια οικογενειακή επιχείρηση δυναμικά αναπτυσσόμενη που εδώ και πολλά χρόνια ειδικεύεται στο χώρο του φωτισμού, με φωτιστικά εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Η έδρα της εταιρείας μας βρίσκεται στο Ελληνικό σε εγκαταστάσεις που ανήκουν στους φορείς της επιχείρησης. Η εταιρεία διαθέτει συνεργασίες με τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στον κλάδο του φωτισμού και του ηλεκτρολογικού υλικού και ο υψηλότατος δείκτης διάρκειας και συνέπειας των ανωτέρω συνεργασιών, σφραγίζει και την εμπιστοσύνη στο όνομα - SPOTLIGHT.

 

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ELMEC INO ΦΑΪΣ ΑΕΤΕ

STAND A7

Η ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ELMEC INO ΦΑΪΣ ΑΕΤΕ ιδρύθηκε το 1953 ως τεχνική εταιρεία και σύντομα έγινε μια από τις πρώτες και πλέον καινοτόμες εισαγωγικές εταιρείες ηλεκτρολογικού εξοπλισμού στην ελληνική αγορά. 

Η συνεργασία μας με την CHiNT ξεκίνησε το 1992 όταν ήταν μία βιοτεχνία κατασκευής μικροαυτομάτων και διακοπτών αέρος.

 

ΠΑΠΑΘΕΟΔΟΣΙΟΥ Σ. SPAP AE Milwaukee

Η Milwaukee με τα νέα μοντέλα δίνει πολλές λύσεις σε διάφορες δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι τεχνίτες. Είναι μία εταιρεία με ηγετική παρουσία στα επαναφορτιζόμενα εργαλεία για επαγγελματίες χρήστες παγκοσμίως.

 

KΑΡΓΙΩΤΗΣ Γ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

«FOTKA» STAND C13

Η εταιρεία ΦΩΤΚΑ, εδώ και 40 χρόνια κατασκευάζει μεταλλικούς ηλεκτρολογικούς πίνακες στη βιομηχανική περιοχή Σίνδου στη Θεσσαλονίκη. Αφουγκραζόμενη τον τεχνίτη ηλεκτρολόγο η ΦΩΤΚΑ προσφέρει τον καλύτερο συνδυασμό τιμής, ποιότητος και σχεδιασμού.

 

ΠΑΠΑΠΑΝΟΥ Μ. ΑΦΟΙ Ο.Ε.

Η Electrom είναι μια σύγχρονη εταιρεία, που δραστηριοποιείται στον χώρο του ηλεκτρολογικού υλικού – επαγγελματικού φωτισμού, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις και προϊόντα ποιότητας.
Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2002 από τους αδελφούς Γιάννη και Στέλιο Παπαπάνο.

 

ΚΛΑΔΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΠΕ

STAND A11

Η ΚΛΑΔΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΠΕ, ιδρύθηκε το 2011 με σκοπό να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στον τομέα των ΑΠΕ στην Ελλάδα. Βασικές δραστηριότητες της εταιρείας είναι: η εμπορία προϊόντων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, η συντήρηση φωτοβολταϊκών πάρκων, η μελέτη έργων ΑΠΕ και οδοφωτισμού, η πώληση ενεργειακών υπηρεσιών & η ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών στους προαναφερόμενους τομείς.

 

KΟΥΤΣΟΥΡΙΔΑΚΗΣ ΣΤΥΛ. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

«VIOMTRON» STAND B8

Η εταιρεία VIOMTRON είναι μια ελληνική οικογενειακή επιχείρηση. 
Από το 1975 σχεδιάζουμε, κατασκευάζουμε και υλοποιούμε τις απαιτήσεις των πελατών μας. Έκτοτε συνεργαζόμαστε με εταιρείες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, συμβάλλοντας σημαντικά στην αναπτυξιακή τους δραστηριότητα.

 

ΛΑΜΠΟΡ ΑΕ

STAND D16

Η LABOR ΑΕ είναι αμιγώς ελληνικός, ιδιωτικός και ανεξάρτητος οργανισμός πιστοποίησης. Ιδρύθηκε το 1996 και είναι διαπιστευμένος από το ΕΣΥΔ και κοινοποιημένος στην Ευρώπη (Notified Body) με αριθμό κοινοποίησης N.B. 2537.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ Ν. & ΣΙΑ ΕΕ

Η εταιρεία ΝΙΚΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙ Α ΕΕ μετρά 69 χρόνια ζωής. Δραστηριοποιείται από το 1950 με σκοπό την απόλυτη ικανοποίηση του κοινού στον φωτισμό.
Η κατασκευή φωτιστικών με τα πιο σύγχρονα και άριστης ποιότητας υλικά και η συνεχής παρακολούθηση νέων τεχνοτροπιών και όλων των τάσεων της μόδας, είναι αυτό που κάνει την εταιρεία μας να ξεχωρίζει τόσα χρόνια σε τόσο υψηλό επίπεδο, με συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα.

 

ΜΑΒΙΚΑΛ ΑΕ

STAND A4

Η εταιρεία ΜΑΒΙΚΑΛ ΑΕ ιδρύθηκε το 1970 και συνεχίζει την 48χρονη ανοδική της πορεία στην παραγωγή ειδικών καλωδίων. 

Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα επί της οδού Π. Τσαλδάρη και Ύδρας 12-14 στην Καλλιθέα υπάρχει εκθεσιακός χώρος για την καλύτερη ενημέρωση και την άμεση εξυπηρέτηση των εκεί πελατών της.

 

ΜΑNΑΒΙΔΗΣ Α. - ΤΣΕΛΙΟΥ Γ. & ΣΙΑ

STAND B16

Η G.A. Solutions είναι ο αποκλειστικός εισαγωγέας και διανομέας της WEIDMÜLLER για την Ελλάδα και την Κύπρο την τελευταία δεκαετία. 

Εισάγει όλα τα προϊόντα του εργοστασίου, το οποίο δραστηριοποιείται στα ηλεκτροβιομηχανικά υλικά αυτοματισμού. 

 

ΠΟΛΥΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΑΒΕΕ ARTEKKO

Η εταιρεία ARTEKKO από το 1980 εισάγει και προμηθεύει έπιπλα – είδη οικιακής διακόσμησης και φωτιστικά. Το πάθος μας για όμορφα και προσιτά είδη σε συνδυασμό με την άριστη ποιότητα, εγγυάται την επιτυχία των συνεργατών μας στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, γεγονός που καθιστά την ARTEKKO ανάμεσα στους κορυφαίους του κλάδου.

 

ΜΑΡΕΤΣΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΕΠΕ

STAND D7

Η ΜΑΡΕΤΣΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΕΠΕ ιδρύθηκε το 1993 με κύριο αντικείμενο την εμπορία λαμπτήρων και συνεχίζει με ανοδική πορεία την λειτουργία της σε εγκαταστάσεις, αποθήκες και γραφεία, άνω των 1500 τ.μ. και είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της εταιρείας Duralamp μέλος του Ομίλου Targetti. 

 

ΜΕΛΛΙΟΣ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΑΕΒΕ

STAND C7A

Η εταιρεία ΜΕΛΛΙΟΣ ΠΛΑΣΤΙΚΑ παράγει καλύμματα για φωτιστικά από το 1980. Ακρυλικά ή Πολυκαρβονικά, Διαφανή, Ματ, Λευκά και Έγχρωμα. Σωληνωτά, ανοιχτά και επίπεδα προφίλ περιλαμβάνονται στην γκάμα των προϊόντων που παράγονται και καλύπτουν τις ανάγκες των πελατών της.

Η ιδέα του πελάτη γίνεται πράξη! Tailor made products. Παραγωγή προϊόντων κατόπιν παραγγελίας.
Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας έχει τις γνώσεις να μελετήσει– από την αρχή– την κατασκευή του καλουπιού για το προϊόν που ενδιαφέρει τον πελάτη ώστε στη συνέχεια να παραχθεί ένα προϊόν που θα έχει τα επιθυμητά τεχνικά χαρακτηριστικά, λειτουργικό και οικονομικό.
Η εταιρεία εκτός από στους τομείς φωτισμού και διακόσμησης, δραστηριοποιείται και στον χώρο των βιομηχανικών πλαστικών.

 

ΝΙΣΣΟΥ Κ. & ΣΙΑ ΟΕ

STAND D11

Η Κ. ΝΙΣΣΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ για πάνω από μια δεκαετία, κατασκευάζει ηλεκτρονικά προϊόντα, που σκοπός τους είναι να εξυπηρετούν διάφορες ανάγκες σε αυτοματισμούς για το σπίτι και την εργασία. 

Οι εγκαταστάσεις της, που βρίσκονται στους πρόποδες του όρους ΟΛΥΜΠΟΣ, έχουν σχεδιασθεί και εξοπλισθεί με τα πιο σύγχρονα αυτόματα μηχανήματα παραγωγής ηλεκτρονικών.

 

ΣΑΜΠΑ - ΕΛΙΕΖΕΡ

Σαμπά - Ελιέζερ, διαθέτει πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στο κλάδο του φωτισμού LED & ηλεκτρολογικού υλικού. Ως αποκλειστικοί διανομείς κορυφαίων ευρωπαϊκών οίκων φωτισμού όπως η Ideal lux, Faro Barcelona, Lutec, Boluce, Cluce, Exenia ‘Group Lumenpulse’, Ivela, Lavai, Rosa, Duralite, Kundalini, Ferroluce, Giarneri, Innermost, Siru, Calex & Fabbian είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε προϊόντα που συνδυάζουν τον άριστο σχεδιασμό με την υψηλότερη δυνατή ενεργειακή κλάση. Η γκάμα των φωτιστικών μας καλύπτει προϊόντα: εσωτερικού & εξωτερικού χώρου, φωτιστικά πισίνας, spa, δρόμου, δημοτικού φωτισμού κ.λπ.

 

ΟΙΚΟ-ΚΥΚΛΙΟΣ ΑΒΕΕ

STAND D3

Η ίδρυση της εταιρείας ΟΙΚΟ-ΚΥΚΛΙΟΣ ΑΒΕΕ πραγματοποιήθηκε το Μάρτιο του 2010 με σκοπό την εφαρμογή μεθόδων ανακύκλωσης στον κλάδο των λαμπτήρων και των αποβλήτων ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού (Α.Η.Η.Ε.). Αποτελεί το μοναδικό εργοστάσιο ανακύκλωσης λαμπτήρων στην Ελλάδα. Τον Ιούνιο του 2012 η εταιρεία μετέφερε την έδρα της σε νέας κατασκευής ιδιόκτητο εργοστάσιο, πρότυπης τεχνολογικά κατασκευής με υλικά εξοικονόμησης ενέργειας που ανταποκρίνονται απόλυτα στον Κανονισμό Ενεργειακής Απόδοσης Κτιρίων.

 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΤΩΝ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ

(Π.Ο.Β.Ε.Σ.Α.) STAND D28

Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΤΩΝ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ, η μοναδική στην Ελλάδα, εδρεύει στην Αθήνα και συγκεκριμένα στη διεύθυνση Πειραιώς 118. Καλύπτει όλους τους Συναδέλφους σε όλη την Ελλάδα και έχει μέλη πέντε Επαγγελματικές Ενώσεις-Συνδέσμους. Ο Σύνδεσμος Εγκαταστατών & Συντηρητών Ανελκυστήρων με έδρα την Αθήνα, ο Σύνδεσμος Συντηρητών Εγκαταστατών Ανελκυστήρων Βορείου Ελλάδος με έδρα τη Θεσσαλονίκη, ο Σύνδεσμος Αντιπροσώπων Εγκαταστατών – Συντηρητών Ανελκυστήρων Βορειοδυτικής Ελλάδας με έδρα τα Ιωάννινα, ο Σύνδεσμος Αδειούχων Εγκαταστατών & Συντηρητών Ανελκυστήρων Κεντρικής Ελλάδος με έδρα τη Λάρισα και ο Σύνδεσμος Εγκαταστατών & Συντηρητών Ανελκυστήρων Πελοποννήσου & Δυτικής Στερεάς Ελλάδος με έδρα την Πάτρα.

 

ΣΑΠΟΥΝΑΣ Α.

Η εταιρεία Α. ΣΑΠΟΥΝΑΣ βρίσκεται σε αδιάλειπτη λειτουργία κατασκευής ηλεκτρικών πινάκων για περίπου 50 χρόνια.
Υψηλή ποιότητα κατασκευών, λειτουργική ευελιξία και αξιόπιστη τεχνική υποστήριξη είναι τα στοιχεία που την έχουν καθιερώσει στο τεχνικό χώρο.

 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ (Π.Ο.Σ.Ε.Η.)

STAND A17

Η ΠANEΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ (Π.Ο.Σ.Ε.Η) ιδρύθηκε το 1953 και εκπροσωπεί 73 Σωματεία – Μέλη σε όλη την Ελλάδα και 5.000 μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων.

 

ΣΑΜΠΑ - ΕΛΙΕΖΕΡ

STAND B4

ΣΑΜΠΑ - ΕΛΙΕΖΕΡ, διαθέτει πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο του φωτισμού LED & ηλεκτρολογικού υλικού. Ως αποκλειστικοί διανομείς κορυφαίων ευρωπαϊκών οίκων φωτισμού όπως η Boluce, Cluce, Exenia ʼGroup Lumenpulseʼ, Faro Barcelona, Ivela, Ideal Lux, Lavai, Lutec, Rosa, Duralite, Kundalini, Ferroluce, Tom Roussau και Giarneri είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε προϊόντα που συνδυάζουν τον άριστο σχεδιασμό με την υψηλότερη δυνατή ενεργειακή κλάση. Η γκάμα των φωτιστικών μας καλύπτει προϊόντα: εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, φωτιστικά πισίνας, spa, δρόμου, δημοτικού φωτισμού κ.λπ.

 

ΣΑΠΟΥΝΑΣ Α.

STAND D 32A

Η εταιρεία Α. ΣΑΠΟΥΝΑΣ βρίσκεται σε αδιάλειπτη λειτουργία κατασκευής ηλεκτρικών πινάκων για περίπου 50 χρόνια.
Υψηλή ποιότητα κατασκευών, λειτουργική ευελιξία και αξιόπιστη τεχνική υποστήριξη είναι τα στοιχεία που την έχουν καθιερώσει στο τεχνικό χώρο.
Μελέτη, σχεδίαση και κατασκευή, με οδηγό την πολυετή πείρα και τεχνογνωσία για τυποποιημένες και ειδικές εφαρμογές ηλεκτρικών πινάκων, εγγυώνται ένα αποτέλεσμα που επιβεβαιώνεται από το μέγεθος και την βαρύτητα των ονομάτων του πελατολογίου μας.
Πέραν της κατασκευής των ηλεκτρικών πινάκων η εταιρεία ασχολείται με τη μελέτη και προμήθεια εξοπλισμού για κινητήρες εσωτερικής καύσης σε εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας από βιομάζα.
Η πολυετής ενασχόληση της εταιρείας μας με αυτοματισμούς ηλεκτροπαραγωγών ζευγών και η συνεργασία μας με δύο κορυφαίους Ευρωπαϊκούς κατασκευαστικούς οίκους:

 

ΣΚΡΕΚΗΣ ΑΕ

Η εταιρεία ΣΚΡΕΚΗΣ ΑΕ είναι μία αμιγώς ελληνική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1979 ως οικογενειακή επιχείρηση και εξελίχτηκε σε μία σύγχρονη διεθνή εταιρεία, υπηρετώντας επάξια το φάσμα του πελατολογίου της στη λιανική και χονδρική πώληση ηλεκτρολογικού υλικού και φωτισμού. Συνεργάζεται με κορυφαίους διεθνείς οίκους και αξιόπιστες ελληνικές βιομηχανίες. Ενδεικτικά αναφέρονται: Siemens, Hager, ABB, Schneider Electric, Legrand, Nexans, Cablel, Kouvidis, Olympia Electronics, Elemko, Osram, Philips, Vimar κ.λπ. Παρακολουθώντας στενά τις τάσεις της παγκόσμιας αγοράς και ακολουθώντας πιστά την εξέλιξη της τεχνολογίας, η εταιρεία ΣΚΡΕΚΗΣ ΑΕ, εδραιώθηκε στο χώρο του ηλεκτρολογικού υλικού ως ένας από τους βασικότερους προμηθευτές Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων, Εμπόρων, Δημοσίων Οργανισμών, Βιομηχανιών και Τεχνικών Εταιρειών, με ανταγωνιστικές τιμές και ποιότητα προϊόντων. Η ποικιλία των προϊόντων, σε συνδυασμό με την πολύχρονη εμπειρία και την άριστη γνώση προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις σε διάφορους τομείς όπως:

 

ΣΑΡΑΚΑΚΗ ΑΔΕΛΦΟΙ ΑΕΒΜΕ

STAND B 19c

Ο ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΑΡΑΚΑΚΗ, έχοντας επικεντρώσει στρατηγικά τη δραστηριότητά του στον τομέα της ενέργειας, προσφέρει ένα μεγάλο εύρος υψηλής ποιότητας Ηλεκτροπαραγωγών Ζευγών (από 8 έως 3.500 kVA), απόρροια των στρατηγικών συνεργασιών του με κορυφαίους και διεθνώς καταξιωμένους κατασκευαστές, συνοδευόμενο με υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, καλύπτοντας υψηλές ενεργειακές απαιτήσεις και εξασφαλίζοντας τη βέλτιστη τεχνικο-οικονομική λύση.

 

ΣΙΒΙΤΑΝΙΔΕΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ

STAND D34

Η ΣΙΒΙΤΑΝΙΔΕΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ, το 2018 συμπληρώνει 90 χρόνια λειτουργίας. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη και αρχαιότερη σχολή τεχνικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, με τα πιο πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια σε όλες τις ειδικότητες. Στη Σιβιτανίδειο Δημόσια Σχολή λειτουργούν 4 ΕΠΑΛ (3 πρωινά και 1 απογευματινό), 1 ΙΕΚ και 1 ΚΕΔΙΒΙΜ2 ενώ φοιτούν σε αυτή περίπου 2.000 μαθητές.

 

ΙΣΑΑΚ ΣΟΛΟΜΩΝ ΑΕ

Η εταιρεία Ισαάκ Σολομών Α.Ε. ιδρύεται το 1983 από τον Ισαάκ Σολομών. Τα πρώτα χρόνια, βασικό αντικείμενό της είναι η αποκλειστική διανομή των ρυθμιστών φωτισμού (Dimmer) “MAGIC” στην Ελληνική αγορά, εφοδιάζοντας επιλεγμένα καταστήματα ηλεκτρολογικού υλικού και εξειδικευμένου εξοπλισμού. Η εταιρεία ξεκινάει την πορεία της με τον διακριτικό τίτλο ΗΛΕΚΤΡΟΦΟΡΜΑ τον οποίο κρατάει μέχρι και το 2019. Στην πορεία των χρόνων αναλαμβάνει την αποκλειστικότητα εμπορίας και διακίνησης διεθνούς φήμης οίκων φωτισμού (FABAS LUCE, PERENZ, TRIO, RL, ONDALUCE, FAN EUROPE, FUMAGALLI, SOLLO) και η επέκταση του επαγγελματικού κύκλου διευρύνεται σε πανελλήνιο επίπεδο.

 

ΣΚΡΕΚΗΣ ΑΕ

STAND C8

Η εταιρεία ΣΚΡΕΚΗΣ ΑΕ είναι μία αμιγώς ελληνική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1979 ως οικογενειακή επιχείρηση και εξελίχτηκε σε μία σύγχρονη διεθνή εταιρεία, υπηρετώντας επάξια το φάσμα του πελατολογίου της στη λιανική και χονδρική πώληση ηλεκτρολογικού υλικού και φωτισμού. Συνεργάζεται με κορυφαίους διεθνείς οίκους και αξιόπιστες ελληνικές βιομηχανίες. Ενδεικτικά αναφέρονται: Siemens, Hager, ABB, Schneider Electric, Legrand, Nexans, Cablel, Kouvidis, Olympia Electronics, Elemko, Osram, Philips, Vimar κ.λπ. Παρακολουθώντας στενά τις τάσεις της παγκόσμιας αγοράς και ακολουθώντας πιστά την εξέλιξη της τεχνολογίας, η εταιρεία ΣΚΡΕΚΗΣ ΑΕ, εδραιώθηκε στο χώρο του ηλεκτρολογικού υλικού ως ένας από τους βασικότερους προμηθευτές Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων, Εμπόρων, Δημοσίων Οργανισμών, Βιομηχανιών και Τεχνικών Εταιρειών, με ανταγωνιστικές τιμές και ποιότητα προϊόντων.

 

ΣΤΑΜΑΤΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ Ε.Δ. & ΣΙΑ ΕΕ

Εισαγωγές & Εμπορία Συστημάτων Ασφάλειας, Δορυφορικών Συστημάτων, Ηλεκτρονικών Συσκευών & Αξεσουάρ.

 

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ (Σ.Ε.Π.Η.Υ.)

STAND B17/C14

Ο σύνδεσμος ιδρύθηκε το Μάιο του 1996 με το όνομα Πανελλήνιος Σύνδεσμος Βιομηχάνων-Βιοτεχνών Παραγωγής Ηλεκτρολογικού Υλικού (Π.Σ.Β.Β.Π.Η.Υ.) και μέλη του είναι κατασκευαστές οι οποίοι παράγουν στην Ελλάδα προϊόντα για ηλεκτρολογική χρήση.

Σκοπό έχει την διαφύλαξη, μελέτη, προαγωγή των κοινών οικονομικών και επαγγελματικών συμφερόντων των μελών του και την διασφάλιση της ποιότητας και της ασφάλειας των προϊόντων τους.

 

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ

STAND D21

 • Στις 13 Απριλίου 2009 συνιστάται Σωματείο με την επωνυμία ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ με έδρα την Αθήνα, επί της οδού Λεωνίδου 30 στο Μεταξουργείο. Tο Δ.Σ του Πανελληνίου Συνδέσμου Συνταξιούχων Ηλεκτρολόγων:
  ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ελευθερίου Αποστόλης 
  ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Σκαρής Ελευθέριος 
  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Κισσανδράκης Γεώργιος 
  ΤΑΜΙΑΣ: Βελέντζας Δημήτριος 
  ΜΕΛΗ: Βασιλάς Πέτρος - Παπαλεωνίδας Ανδρέας
 

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ (Σ.Ε.Π.Η.Υ.)

Ο σύνδεσμος ιδρύθηκε το Μάιο του 1996 με το όνομα Πανελλήνιος Σύνδεσμος Βιομηχάνων-Βιοτεχνών Παραγωγής Ηλεκτρολογικού Υλικού (Π.Σ.Β.Β.Π.Η.Υ.) και μέλη του είναι κατασκευαστές οι οποίοι παράγουν στην Ελλάδα προϊόντα για ηλεκτρολογική χρήση.
Σκοπό έχει την διαφύλαξη, μελέτη, προαγωγή των κοινών οικονομικών και επαγγελματικών συμφερόντων των μελών του και την διασφάλιση της ποιότητας και της ασφάλειας των προϊόντων τους.

 

ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Μ. ΙΚΕ STAND A16

Η εταιρεία ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ιδρύθηκε το 1997 από τον Κωνσταντίνο Δημητρίου, Ηλεκτρολόγο Μηχανικό Ε.Μ.Π., διαπιστευμένο συνεργάτη του γερμανικού ινστιτούτου VDE, πιστοποιημένο σύμβουλο VdS (Πραγματογνώμων Γερμανικών Ασφαλιστικών Εταιρειών) και BS 7671.

 

ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ T Press

STAND

Η ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ T Press εκδίδει 7 μηνιαία περιοδικά, με ισάριθμα ενημερωτικά site στο διαδίκτυο και άλλες ειδικές εκδόσεις. Διαθέτει δικό της ατελιέ, που πέρα από την έκδοση των περιοδικών και τη δημιουργία διαφημιστικών καταχωρήσεων σε αυτά, αναλαμβάνει την κάλυψη κάθε είδους έντυπης ή ψηφιακής διαφημιστικής ανάγκης των πελατών της αλλά και τη δημιουργία εταιρικών προφίλ.

 

 

ΤΕΛΜΕΚΟ ΑΕ

Η ΤΕΛΜΕΚΟ ΑΕ δημιουργήθηκε το 1987 από τον Ιωσήφ Βεντούρα, Μηχανολόγο-Ηλεκτρολόγο του ΕΜΠ. Σκοπός της ήταν η αντιπροσώπευση επώνυμων ευρωπαίων κατασκευαστών ηλεκτρολογικού υλικού και η διανομή των προϊόντων τους στα καταστήματα χονδρικής πώλησης όλης της ελληνικής επικράτειας.

 

ΤΕΧΝΟΜΑΤ ΑΕ

STAND C3

Η ΤΕΧΝΟΜΑΤ ΑΕ ιδρύθηκε το 1994. 

Είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο της εμπορίας ηλεκτρολογικού και βιομηχανικού εξοπλισμού. Παράλληλα έχει επεκταθεί και στον τομέα της ανάπτυξης και παραγωγής ηλεκτρικών πινάκων μέσης τάσης.

 

ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Η εταιρεία Τεχνική Ανάπτυξη ιδρύθηκε το 1997 από τον Κωνσταντίνο Δημητρίου, Ηλεκτρολόγο Μηχανικό Ε.Μ.Π., διαπιστευμένο συνεργάτη του γερμανικού ινστιτούτου VDE, πιστοποιημένο σύμβουλο VdS (Πραγματογνώμων Γερμανικών Ασφαλιστικών Εταιρειών) και BS 7671.

 

ΤΥΡΟΒΟΛΑΣ Δ. ΑΕ

STAND B21 / D17

Είμαστε η Δ. ΤΥΡΟΒΟΛΑΣ η παλαιότερη και μακροβιότερη επιχείρηση στον κλάδο της εμπορίας ηλεκτρολογικού υλικού, μητρική ομίλου 4 εταιρειών, με 80 χρόνια συνεχούς παρουσίας. 

Έχουμε αναπτύξει δίκτυο 8 καταστημάτων και βρίσκεται σε εξέλιξη πρόγραμμα δημιουργίας νέων. 

Εμπορευόμαστε όλα τα υλικά, όλων των εργοστασίων χωρίς εξαρτήσεις, διατηρώντας την εταιρική μας ταυτότητα, παρέχοντας πληρότητα και προσφέροντας εξειδικευμένες λύσεις, άριστη ποιότητα εξυπηρέτησης και ανταγωνιστικές τιμές.

 

ΦΙΛΗΝΤΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ

LIGHTING EXPERT STAND B7

Η εταιρεία ΦΙΛΗΝΤΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ (LIGHTING EXPERT) δραστηριοποιείται στην εμπορία Φωτισμού Led, στην μελέτη φωτισμού οικιών, γραφείων και καταστημάτων. 

Ιδρύθηκε το 2007 και αν και η ιστορία της μετράει μόλις 9 έτη, κατάφερε να καταλάβει μια πολύ σημαντική θέση, ανάμεσα στις εταιρείες φωτισμού που υπάρχουν στο χώρο. 

Η επιτυχημένη πορεία της, βασίζεται στην παροχή προϊόντων καλής ποιότητας με εγγύηση, στην καλή εξυπηρέτηση σε ένα φιλικό περιβάλλον και στην οργάνωση.

 

ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ T-Press

Η ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ T-Press εκδίδει 7 μηνιαία περιοδικά, με ισάριθμα ενημερωτικά site στο διαδίκτυο και άλλες ειδικές εκδόσεις.
Διαθέτει δικό της ατελιέ, που πέρα από την έκδοση των περιοδικών και τη δημιουργία διαφημιστικών καταχωρήσεων σε αυτά, αναλαμβάνει την κάλυψη κάθε είδους έντυπης ή ψηφιακής διαφημιστικής ανάγκης των πελατών της αλλά και τη δημιουργία εταιρικών προφίλ.

 

ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗ ΑΕ

STAND B15

Η ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗ ΑΕ είναι το αδειοδοτημένο Συλλογικό Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης Αποβλήτων Φωτιστικών, Λαμπτήρων, Hλεκτρονικών & Hλεκτρολογικών ειδών και έχει εγκριθεί από το ΥΠΕKA. 

Στην ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗ ΑΕ συμμετέχουν περίπου 250 επιχειρήσεις Η.Η.Ε. Σκοπός του Συστήματος είναι η συλλογή, αποθήκευση και προώθηση στην ανακύκλωση, των απορριπτόμενων φωτιστικών - λαμπτήρων - μικροσυσκευών, καθώς και η ενημέρωση των πολιτών για τα οφέλη από αυτή.

 

ΧΑΛΑΜΠΑΛΑΚΗΣ Ν. & Ε.

HALPLAST STAND D14

ΠΛΑΣΤΙΚΟΙ ΣΩΛΗΝΕΣ, ΣΠΙΡΑΛ ΚΑΙ ΚΑΝΑΛΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΥΠΩΝ

Η εταιρεία HALPLAST, που ειδικεύεται στην επεξεργασία πλαστικών πρώτων υλών για την παραγωγή ηλεκτρολογικού - υδραυλικού υλικού, παράγει ευθύγραμμους και σπειροειδείς σωλήνες από ειδικό θερμοπλαστικό υλικό PVC απαλλαγμένο από βαρέα μέταλλα (μόλυβδο, ψευδάργυρο κ.ά.), αυτοσβηνόμενο και χρώματος γκρι.

 

ΧΑΛΑΡΗΣ Α. & ΣΙΑ ΙΚΕ

STAND D24

ΧΑΛΑΡΗΣ Α. & ΣΙΑ ΙΚΕ μια εταιρεία που μετρά 40 χρόνια στο χώρο των Επαγγελματικών Συστημάτων Ήχου και Φωτισμού. 

Η εποχή μας χαρακτηρίζεται από αλλεπάλληλες αλλαγές στον τομέα της τεχνολογίας, με συνεχόμενες εξελίξεις και νέα προϊόντα στο χώρο των αυτοματισμών. Για το λόγο αυτό επιλέγουμε με μεγάλη προσοχή τους συνεργάτες μας, ώστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας τις πιο εξελιγμένες λύσεις στον τομέα του φωτισμού και του ήχου.

 

ΤΖΙΒΕΛΕΚΑΣ ΑΕ

Η εταιρεία ΤΖΙΒΕΛΕΚΑΣ ΑΕ ιδρύθηκε το 1974 και δραστηριοποιείται στον κλάδο της εμπορίας ηλεκτρολογικού υλικού παρέχοντας σύγχρονες ολοκληρωμένες λύσεις με τη συνεργασία των μεγαλύτερων οίκων του εξωτερικού και του εσωτερικού. Εκτός από μια ταχέως αναπτυσσόμενη εμπορική εταιρεία τα τελευταία χρόνια μετεξελίχθηκε και σε εισαγωγική προωθώντας στην αγορά το Brand “EVELAMP” που αποτελεί εγγύηση για προϊόντα Led φωτισμού - και όχι μόνο - υψηλής ποιότητας.

 

ΧΩΡΟΣ ΣΜ ΑΕ

STAND B12

Οι Ειδικοί στον Κτιριακό Αυτοματισμό. 

Οι δραστηριότητες της εταιρείας αρχίζουν από την εξειδικευμένη μελέτη κτιριακών εγκαταστάσεων, και συμπληρώνονται με την προμήθεια και υποστήριξη επιλεγμένων προϊόντων αυτοματισμού από την παγκόσμια αγορά.

 

ΤΖΙΟΡΤΖΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ

Η EDY ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1998.
Η εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο του σχεδιασμού και της κατασκευής ηλεκτρολογικών και ηλεκτρονικών εξαρτημάτων.

 

ΤΖΟΥΓΑΝΑΤΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ & ΤΕΧΝΙΚΗ

H εταιρεία μας, στη βάση της οικογενειακής επιχείρησης, έχει παράδοση 60 και πλέον χρόνων στον χώρο των ηλεκτρομηχανολογικών έργων.
Στις μέρες μας αριθμεί 25 άτομα που απαρτίζουν το εμπορικό και τεχνικό-κατασκευαστικό τομέα αντίστοιχα, παρέχοντας υπηρεσίες που καλύπτουν όλο το φάσμα των Η/Μ εφαρμογών.
Με εξειδίκευση δέκα και πλέον χρόνων στον χώρο των κτιριακών αυτοματισμών η εταιρεία μας είναι ο επίσημος διανομέας στην Ελλάδα των εταιριών eelectron & Pulsar Engineering με τα προϊόντα thinknx.
Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις κεντρικής διαχείρισης και εξοικονόμησης ενέργειας σε κτίρια κατοικιών, γραφείων, ξενοδοχείων, καταστημάτων.

 

ΤΖΩΡΤΖΗ ΑΦΟΙ ΟΕ ELVIK ELECTRIC

Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΤΖΩΡΤΖΗ ΟΕ, ιδρύθηκε το 1972 με αρχική δραστηριότητα στον τεχνικό τομέα ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και επισκευή ηλεκτρικών συσκευών.
Το 1978 ίδρυσε την ELVIK ELECTRIC και ασχολήθηκε με την εμπορία ηλεκτρολογικού υλικού, με ανταλλακτικά ηλεκτρικών συσκευών και με την παραγωγή κεραιών Tv – εξαρτημάτων.
Έχοντας τεχνική εμπειρία επέλεξε μία σειρά ποιοτικών προϊόντων, τα οποία κατασκευάζονται από τα καλύτερα εργοστάσια στον κόσμο και μέρος από αυτά τα αντιπροσωπεύει στη χώρα μας.

 

ΤΟΥΡΙΟΓΛΟΥ ΦΑΙΔΩΝ & ΣΙΑ ΟΕ

Το 2003 ο Φαίδων Τουριόγλου δημιούργησε την ατομική επιχείρηση ‘’ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ‘’ με σκοπό την εμπορία ηλεκτρονικών ειδών.
Στη συνέχεια το 2008 δημιουργήθηκε παράλληλα η οικογενειακή επιχείρηση ΤΟΥΡΙΟΓΛΟΥ ΦΑΙΔΩΝ & ΣΙ Α ΟΕ με την ίδια απασχόληση και επιπλέον τις εισαγωγές ηλεκτρονικών ειδών & τηλεπικοινωνιακού υλικού.

 

ΤΥΡΟΒΟΛΑΣ Δ. ΑΕ

Είμαστε η Δ. ΤΥΡΟΒΟΛΑΣ ΑΕ. Η παλαιότερη και μακροβιότερη επιχείρηση στον κλάδο της εμπορίας ηλεκτρολογικού υλικού με 80 χρόνια συνεχούς παρουσίας.
Έχουμε αναπτύξει δίκτυο 10 καταστημάτων και βρίσκεται σε εξέλιξη πρόγραμμα δημιουργίας νέων.
Εμπορευόμαστε όλα τα υλικά, όλων των εργοστασίων χωρίς εξαρτήσεις, διατηρώντας την εταιρική μας ταυτότητα, παρέχοντας πληρότητα και προσφέροντας εξειδικευμένες λύσεις, άριστη ποιότητα εξυπηρέτησης και ανταγωνιστικές τιμές.

 

ΦΙΛΗΝΤΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ LIGHTING EXPERT

Η εταιρεία Φιλήντας Στυλιανός & Σια Οε (Li ghtin g Expe rt) δραστηριοποιείται στην εμπορία Φωτισμού Led, στην μελέτη φωτισμού οικιών, γραφείων και καταστημάτων.
Ιδρύθηκε το 2007 και αν και η ιστορία της μετράει μόλις 9 έτη, κατάφερε να καταλάβει μια πολύ σημαντική θέση, ανάμεσα στις εταιρείες φωτισμού που υπάρχουν στο χώρο.
Η επιτυχημένη πορεία της, βασίζεται στην παροχή προϊόντων καλής ποιότητας με εγγύηση, στην καλή εξυπηρέτηση σε ένα φιλικό περιβάλλον και στην οργάνωση.

 

ΦΩΤΟΔΙΑΣΤΑΣΗ ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΔΙΑΚΟΣΜΟΣ

Η ΦΩΤΟΔΙΑΣΤΑΣΗ από το 1987 δραστηριοποιείται στον τομέα του φωτεινού διακόσμου πόλεων σε μόνιμες και εποχιακές κατασκευές με υλικά εξαιρετικής ποιότητος και προδιαγραφών. Αυτό φαίνεται και επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι σήμερα εξάγουμε περήφανα τα made in Greece προϊόντα μας, σε πάνω από 60 χώρες όπως Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, (θα πρέπει να επισημάνουμε πως το Βερολίνο, η πρωτεύουσα της Γερμανίας στολίζει επίμονα τα δικά μας προϊόντα κάθε χρόνο από το 1996), Ισπανία, Ιταλία, Αυστρία, Πορτογαλία, Βέλγιο Ολλανδία, Ελβετία, Νορβηγία, Ουκρανία, Λιθουανία, Κύπρο και σε πάρα πολλές άλλες χώρες.

 

ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗ ΑΕ

Η ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗ ΑΕ είναι Συλλογικό Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης Αποβλήτων Ηλεκτρικού & Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού «Α.Η.Η.Ε.» εγκεκριμένο από τον Ελληνικό Οργανισμό Ανακύκλωσης «Ε.Ο.ΑΝ.», επίσημο φορέα του Υπουργείου Περιβάλλοντος.

 

ΧΑΛΑΜΠΑΛΑΚΗΣ Ν. & Ε. HALPLAST

Πλαστικοί Σωλήνες, Σπιράλ και Κανάλια Όλων των Τύπων
Η εταιρεία HALPLAST, που ειδικεύεται στην επεξεργασία πλαστικών πρώτων υλών για την παραγωγή ηλεκτρολογικού - υδραυλικού υλικού, παράγει ευθύγραμμους και σπειροειδείς σωλήνες από ειδικό θερμοπλαστικό υλικό PVC απαλλαγμένο από βαρέα μέταλλα (μόλυβδο, ψευδάργυρο κ.ά.), αυτοσβηνόμενο και χρώματος γκρι.

 

ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΜΕΤΑΞΕΝΙΑ Μ. ΙΚΕ POWERLED

Η εταιρεία POWERLED ιδρύθηκε το 2011 με έδρα την πόλη της Ξάνθης.
Με γνώμονα τη συνέπεια, την άριστη ποιότητα και εξυπηρέτηση αλλά και τις ανταγωνιστικές τιμές, η POWERLED κατάφερε να καθιερωθεί στην ελληνική αγορά, ανάμεσα στις πιο σύγχρονες, δυναμικές και ταχύτατα αναπτυσσόμενες εταιρείες του κλάδου. Η εταιρεία μας έχει δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες της και έχει κερδίσει το σεβασμό των ανταγωνιστών της.
Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και εμπορία λαμπτήρων και φωτιστικών LED καθώς και ιστών οδοφωτισμού.

 

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΕΒΕ

Η εταιρεία ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ AEΒΕ δραστηριοποιείται στον χώρο των σύγχρονων συσκευών ψηφιακής τεχνολογίας, τις οποίες εισάγει και διακινεί χονδρικώς σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο σε ένα ευρύ δίκτυο συνεργαζομένων καταστημάτων.

 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

Ακολουθεί ο κατάλογος των εκθετών της 1ης διεθνούς έκθεσης “Elec.Tec”, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για τη συμμετοχή, την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη που δείχνουν  στην «Τεχνοεκδοτική / T-Press» η οποία βρίσκεται στο πλευρό της αγοράς από το 1991: 

ACQUA SOURCE A.E.B.E. 
ACQUA SOURCE S.A 

 

Stand  Δ7

ARESTI POWER E.Π.Ε.
ARESTI POWER E.Π.Ε.

 

Stand  A10

ARTION SECURITY SYSTEMS
ARTION SECURITY SYSTEMS

 

Stand  Γ5

BESKAS A.E.
BESKAS  S.A.

 

Stand  A12

BIG SOLAR LED A.E. 
BIG SOLAR LED S.A.

Stand  Γ1

BIOMAGNETIC
BIOMAGNETIC

Stand  Δ28

CRELI 
CRELI

 

Stand  Β16

DJShop.gr - ΧΑΛΑΡΗΣ Α. & ΣΙΑ Ο.Ε. 
DJShop.gr - HALARIS A.& Co S.A.

 

Stand  A1

ELECTROINVEST A.E. 
ELECTROINVEST S.A.

 

Stand  Γ7

EMMIS A.B.E.E.
EMMIS S.A.

 

Stand  Γ4

FETRONIC  
FETRONIC

 

Stand A4Α5

GEYER HELLAS A.E.
GEYER HELLAS S.A.

 

Stand Β6 

GOLDLED I.K.E. 
GOLDLED P.C.

 

Stand  Γ14

GROUPA MAROX - MAX LED
GROUPA MAROX - MAX LED

 

Stand  A7

LEDCON
LEDCON

 

Stand  Δ5

LED_id - ΜΑΚΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 
LED_id - MAKRIS PANAGIOTIS 

 

Stand  Δ10

LED IT NOW
LED IT NOW

 

Stand  Γ6 

LED MEGASTORE L.M.S L.T.D.
LED MEGASTORE L.M.S L.T.D.

 

Stand  Β2 

LEONIDIS Tools & Plastics
ΛΕΩΝΙΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

LEONIDIS Tools & Plastics
LEONIDIS EVAGELOS Co

 

Stand  Β9 

LIDO ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ Ε.Π.Ε.
LIDO LIGHT FIXTURE MANUFACTURE L.T.D.

 

Stand   Β12

LiGHTiNG 3
LiGHTiNG 3

 

Stand   A11

LIGHT POINT I.K.E.
LIGHT POINT P.C.

 

Stand  Γ2 

MALAPETSAS LIGHTING
AΓΓΕΛΟΣ Χ. ΜΑΛΑΠΕΤΣΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

MALAPETSAS LIGHTING
AGGELOS H. MALAPETSAS & Co

 

Stand  Δ3

MERCURY S.A.
MERCURY S.A.

 

Stand  Δ24 

METAL RAME A.E.
METAL RAME S.A. 

 

Stand  Β22

MICROLINK TECHNOLOGY & SECURITY
MICROLINK TECHNOLOGY & SECURITY

 

Stand  Β10

MOON ENERGY A.E. - OPTONICA LED
MOON ENERGY S.A. - OPTONICA LED

 

Stand  Δ18

NANOPROTECH HELLAS
NANOPROTECH HELLAS

 

Stand  Δ26

NOVO TECHNOLOGIES
NOVO TECHNOLOGIES

 

Stand  Δ4

OLYMPIA ELECTRONICS 
N. ΛΑΚΑΣΑΣ - Π. ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ Α.Ε.

OLYMPIA ELECTRONICS
N.LAKASAS - P.ARVANITIDIS S.A.

 

Stand  Β1

RFCOM
RFCOM

 

Stand  Δ13

SAMBO HELLAS
SAMBO HELLAS

 

Stand  Δ16 

SHOP4SECURITY
SHOP4SECURITY

 

Stand  Δ19

SPACELIGHTS
Χ. ΑΣΠΡΟΥΛΗΣ - Α. ΓΟΥΡΓΟΥΛΑΣ Ο.Ε.

SPACELIGHTS

CH. ASPROULIS - A.GOURGOULAS & Co

 

Stand  Β15

SPECTRUM LIGHTING SYSTEMS 
SPECTRUM LIGHTING SYSTEMS

 

Stand  Α9

SUCCESSKeysGR 
ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΟΥΣΓΟΥΝΗΣ

SUCCESSKeysGR
IOANNIS GOUSGOUNIS

 

Stand  Δ22

TECNICA A.E.
TECNICA S.A.

 

Stand  Γ19

ΑΓΑΠΙΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ & ΣΙΑ Ο.Ε.
AGAPIOU EMM. & Co

 

Stand  Δ15

ΑΛΙΜΠΕΡΤΗ Α.Β.Ε.Ε.
ALIBERTI S.A. 

 

Stand  Β14

ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ LIGHTING
ANDROMEDA LIGHTING

 

Stand  Α3 

ΑΝΩΤΑΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ
ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ  

PIRAEUS UNIVERSITY OF APPLIED SCIENCES
DEPARTMENT OF ELECTRICAL ENGINEERING

 

Stand  A14

ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε ACA LIGHTING
APOSTOLIDIS TRADING S.A. - ACA LIGHTING

 

Stand  Α6

ΑΣΤΡΟΝ ELECTRIC A.E. 
ASTRON ELECTRIC S.A.

 

Stand  Γ3

ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝ. & ΣΙΑ Ο.Ε. - PALS 
VLACHOGIANIS PAN. Co - PALS

 

Stand  Δ21

ΓΑΛΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε 
GALLIS S.A.   

 

Stand  Δ8 

ΓΚΕΚΑΣ Α.Ε.Β.Ε.
GEKAS S.A.

 

Stand  Β11

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ- EPLAN HELLAS
ENGINEERING SOFTWARE   

DIMITRIADIS- EPLAN HELLAS
ENGINEERING SOFTWARE

 

Stand  Δ6

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ
ΣΧΟΛΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ
ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΥΨΗΛΩΝ ΤΑΣΕΩΝ - ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΦΩΤΟΤΕΧΝΙΑΣ

NATIONAL TECHNICAL UNIVERSITY OF ATHENS
SCHOOL OF ELECTRICAL AND COMPUTER ENGINEERING
HIGH VOLTAGE LABORATORY - LIGHTING LABORATOTY

Stand  Α15

ΕΛΕΚΤΡΟΤΡΑΣΤ Α.Ε.
ELECTROTRUST S.A.

 

Stand  Δ1

ΕΛΜΑΣΚΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ Α.Ε.
ELMASCO INDUSTRIES S.A.

 

Stand  Γ11

ΕΛΜΑΣΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΗ
ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε.

ELMASCO TRADING S.A.

 

Stand  Γ10

ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΚΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ Α.Ε.
ELECTROTECHNIKI HARALABIDIS S.A.

 

Stand  Β7

ΚΑΛΛΙΝΙΚΙΔΗΣ ΑΚ. Α.Ε.
KALLINIKIDIS AK. S.A.

 

Stand  Γ12

ΚΑΣΙΝΑΚΗΣ Π.Ε. Α.Ε.
KASSINAKIS P.E. S.A. 

 

Stand  Β4

ΚΥΖΗΡΙΔΗΣ Π. ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α.Β.Ε.Ε.
KIZIRIDIS P. GEORGIOS S.A.

 

Stand  Α8 

ΛΑΜΠΟΡ Α.Ε.
LABOR S.A.

 

Stand  Δ17

ΜΑΓΚΩΝΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
MAGKONIS STEFANOS & Co

 

Stand  Δ14

ΜΑΝΑΒΙΔΗΣ Α. -ΤΣΕΛΙΟΥ Γ. & ΣΙΑ Ο.Ε. 
G.A. SOLUTIONS

 

Stand  Β17

ΟΙΚΟΚΥΚΛΙΟΣ Α.Β.Ε.Ε.
OIKOKYKLIOS S.A.

 

Stand  Α2

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΤΩΝ 
ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ  (Π.Ο.Β.Ε.Σ.Α.)

PANHELLENIC FEDERATION OF
ELEVATOR MANUFACTURERS,INSTALLATION AND 
MAINTENANCE EXPERTS.

 

Stand  Δ29

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ 
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ (Π.Ο.Σ.Ε.Η.)

PANHELLENIC FEDERATION OF ELECTRICAL 
CONTRACTORS ASSOCIATIONS

 
Stand  Α16 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ 
ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ - ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ 
ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

HELLENIC ASSOCIATION 
OF ELECTRICAL PRODUCT MANUFACTURERS

 

Stand  Β18,Γ15

ΠΟΛΥΦΩΤ
POLYFOT

 

Stand  Δ11

ΠΟΥΛΑΚΗ Π.
POULAKI P.

 

Stand  Δ2

ΣΑΜΠΑ - ΕΛΙΕΖΕΡ 
SAMBA - ELIEZER

 

Stand  Β5

ΣΑΜΠΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ Α.Β.Ε.Ε.
SABO ELECTRIC S.A. 

 

Stand  Γ8

ΣΚΡΕΚΗΣ Α.Ε.
SKREKIS S.A.

 

Stand  Γ9 

ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Δ. Ε.Ε.- TWINS LED 
SPILIOPOULOS L.P.C.- TWINS LED

 

Stand  Δ21

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ
RETIRED ELECTRICIANS

 

Stand  Δ23

ΣΧΟΛΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ Ε.Μ.Π.

SCHOOL OF ELECTRICAL AND
COMPUTER ENGINEERING - N.T.U.A.

 

Stand  Α13

ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ - Κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Μ. Ε.Π.Ε.   
TECHNICAL DEVELOPMENT L.T.D.

 

Stand  Δ9

ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ Τ-Press     
TECHNOEKDOTIKI - T-Press

 

Stand  Γ11Β

ΤΕΧΝΟΜΑΤ Α.Ε. 
TECHNOMAT S.A.

 

Stand  Β3

ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗ Α.Ε. 
FOTOKIKLOSI S.A.

 

Stand  Β13
ΧΩΡΟΣ Σ.Μ. Α.Ε. 
HOROS S.M. S.A.
Stand  Γ13
 
Πρόσθεσε στο Facebook Πρόσθεσε στο Delicious Πρόσθεσε στο Newsvine Πρόσθεσε στο Twitter