Κατηγορίες

4η διεθνής elec.tec 11 - 13 Φεβρουαρίου 2022


Πρόσθεσε στο Facebook Πρόσθεσε στο Delicious Πρόσθεσε στο Newsvine Πρόσθεσε στο Twitter

Συμμετέχουν οι κορυφαίοι Κατασκευαστές, Αντιπρόσωποι και Εισαγωγείς Ηλεκτρολογικού Υλικού, Φωτισμού και Συστημάτων Ασφαλείας!

Η Τεχνοεκδοτική / T-Press ξεκινά τις covid-free διοργανώσεις της με τη μοναδική εξειδικευμένη έκθεση στην Ελλάδα για το ηλεκτρολογικό υλικό, τον φωτισμό και τα συστήματα ασφαλείας. Η 4η διεθνής elec.tec, θα πραγματοποιηθεί από τις 11 έως τις 13 Φεβρουαρίου 2022, στο εκθεσιακό κέντρο M.E.C. Παιανίας.

Η μεγάλη γκάμα προϊόντων, λύσεων και εφαρμογών που θα παρουσιαστεί στην έκθεση από τις πιο δυναμικές και καινοτόμες εταιρείες του χώρου, αποτελεί ιδανική ευκαιρία για Εμπoρικά Καταστήματα Ηλεκτρολογικού Υλικού, Φωτισμού και Συστημάτων Ασφαλείας, Στελέχη από τη Βιομηχανία, τα Ξενοδοχεία και τη Ναυτιλία, Εργολήπτες και Εγκαταστάτες Ηλεκτρολόγους, Εγκαταστάτες Συστημάτων Ασφαλείας, Μηχανικούς, Αρχιτέκτονες, Μελετητές, Σχεδιαστές Φωτισμού, Διακοσμητές, αλλά και πλήθος άλλων επαγγελματιών και ιδιωτών που επιθυμούν να ενημερωθούν για τις νέες τεχνολογίες και τις τάσεις της αγοράς.

elec.tec Forum

Η καινοτομία, η έρευνα και οι τεχνολογίες αιχμής θα έχουν την τιμητική τους στο παράλληλο τριήμερο elec.tec Forum, καθώς ένα ευρύ πρόγραμμα από ημερίδες, σεμινάρια και workshops θα συνθέσουν το συνεδριακό κομμάτι της έκθεσης. Στόχος της οργανωτικής ομάδας της «Τεχνοεκδοτική / T-Press» είναι να προετοιμάσει το elec.tec Forum με πιο ουσιαστικό, επίκαιρο και εξειδικευμένο περιεχόμενο, ώστε να καλύψει ακόμη περισσότερα πεδία ενδιαφέροντος.

Επιχειρηματίες, οργανωτικοί φορείς, εκπρόσωποι της Πολιτείας και της εκπαιδευτικής κοινότητας θα βρίσκονται εκεί για να συζητήσουν τα πιο επίκαιρα θέματα, να παρουσιάσουν τα πιο καινοτόμα έργα, να μοιραστούν καλές πρακτικές και να βρουν κοινό τόπο στην αντιμετώπιση των προκλήσεων της εποχής.