1

Κατηγορίες


Newsletter
Εγγραφείτε για άμεση και συνεχή ενημέρωση

4η διεθνής elec.tec 11 - 13 Φεβρουαρίου 2022

Συμμετέχουν οι κορυφαίοι Κατασκευαστές, Αντιπρόσωποι και Εισαγωγείς Ηλεκτρολογικού Υλικού, Φωτισμού και Συστημάτων Ασφαλείας!

Η Τεχνοεκδοτική / T-Press ξεκινά τις covid-free διοργανώσεις της με τη μοναδική εξειδικευμένη έκθεση στην Ελλάδα για το ηλεκτρολογικό υλικό, τον φωτισμό και τα συστήματα ασφαλείας. Η 4η διεθνής elec.tec, θα πραγματοποιηθεί από τις 11 έως τις 13 Φεβρουαρίου 2022, στο εκθεσιακό κέντρο M.E.C. Παιανίας.

Η μεγάλη γκάμα προϊόντων, λύσεων και εφαρμογών που θα παρουσιαστεί στην έκθεση από τις πιο δυναμικές και καινοτόμες εταιρείες του χώρου, αποτελεί ιδανική ευκαιρία για Εμπoρικά Καταστήματα Ηλεκτρολογικού Υλικού, Φωτισμού και Συστημάτων Ασφαλείας, Στελέχη από τη Βιομηχανία, τα Ξενοδοχεία και τη Ναυτιλία, Εργολήπτες και Εγκαταστάτες Ηλεκτρολόγους, Εγκαταστάτες Συστημάτων Ασφαλείας, Μηχανικούς, Αρχιτέκτονες, Μελετητές, Σχεδιαστές Φωτισμού, Διακοσμητές, αλλά και πλήθος άλλων επαγγελματιών και ιδιωτών που επιθυμούν να ενημερωθούν για τις νέες τεχνολογίες και τις τάσεις της αγοράς.

elec.tec Forum

Η καινοτομία, η έρευνα και οι τεχνολογίες αιχμής θα έχουν την τιμητική τους στο παράλληλο τριήμερο elec.tec Forum, καθώς ένα ευρύ πρόγραμμα από ημερίδες, σεμινάρια και workshops θα συνθέσουν το συνεδριακό κομμάτι της έκθεσης. Στόχος της οργανωτικής ομάδας της «Τεχνοεκδοτική / T-Press» είναι να προετοιμάσει το elec.tec Forum με πιο ουσιαστικό, επίκαιρο και εξειδικευμένο περιεχόμενο, ώστε να καλύψει ακόμη περισσότερα πεδία ενδιαφέροντος.

Επιχειρηματίες, οργανωτικοί φορείς, εκπρόσωποι της Πολιτείας και της εκπαιδευτικής κοινότητας θα βρίσκονται εκεί για να συζητήσουν τα πιο επίκαιρα θέματα, να παρουσιάσουν τα πιο καινοτόμα έργα, να μοιραστούν καλές πρακτικές και να βρουν κοινό τόπο στην αντιμετώπιση των προκλήσεων της εποχής.

 

4η διεθνής έκθεση elec.tec / Ηλεκτρολογικό Υλικό - Φωτισμός - Συστήματα Ασφαλείας

Η 4η διεθνής έκθεση «elec.tec / Ηλεκτρολογικό Υλικό - Φωτισμός - Συστήματα Ασφαλείας» η πιο λαμπερή διοργάνωση του κλάδου, θα πραγματοποιηθεί από τις 11 έως τις 13 Φεβρουαρίου 2022, στο εκθεσιακό κέντρο M.E.C. Παιανίας.

Δείτε το τηλεοπτικό σποτ εδώ:

 

 

4η διεθνής elec.tec 11 - 13 Φεβρουαρίου 2022

 

 

­Η κορυφαία διοργάνωση του κλάδου επιστρέφει με απόλυτη ασφάλεια και covid-free!

 

Η πολυαναμενόμενη επανέναρξη των εμπορικών εκθέσεων είναι πλέον γεγονός, με την Τεχνοεκδοτική / T-Press να ξεκινά με την elec.tecτο 2022!

Η αισιοδοξία επανέρχεται, καθώς οι φυσικές εμπορικές εκθέσεις επαναλειτουργούν επισήμως από την 1η Σεπτεμβρίου, με τον κλάδο να είναι έτοιμος να δημιουργήσει καινούρια εκθεσιακή ...ιστορία στη μετά covid εποχή.

Η Τεχνοεκδοτική / T-Press ξεκινά τις covid-free διοργανώσεις της με τη μοναδική εξειδικευμένη έκθεση για το ηλεκτρολογικό υλικό, τον φωτισμό και τα συστήματα ασφαλείας. Η 4η διεθνής elec.tec,θα πραγματοποιηθεί από τις 11 έως τις 13 Φεβρουαρίου 2022, στο εκθεσιακό κέντρο M.E.C. Παιανίας.

Ειδικά σε αυτή την πρωτόγνωρη συγκυρία η elec.tec προετοιμάζεται ώστε να στηρίξει, να ενημερώσει και να σταθεί αρωγός για όλους τους συμμετέχοντες οι οποίοι καλούνται να προσαρμοστούν στη νέα πραγματικότητα. Η ανταπόκριση επιχειρήσεων, φορέων και εκπαιδευτικών ιδρυμάτων για συμμετοχή στην κορυφαία έκθεση του κλάδου η οποία είναι αμείωτη και συνεχώς αυξανόμενη, δεν αφήνει περιθώρια αμφιβολίας ότι η επόμενη διοργάνωση θα είναι ακόμη πιο δυναμική, αναβαθμισμένη και πληρέστερη από ποτέ.

elec.tecForum

Οι τεχνολογίες αιχμής, η καινοτομία και η έρευνα θα έχουν την τιμητική τους στο παράλληλο τριήμερο elec.tec Forum, καθώς ένα ευρύ πρόγραμμα από ημερίδες, σεμινάρια και workshops θα συνθέσουν το συνεδριακό κομμάτι της έκθεσης. Οι πρωταγωνιστές του κλάδου από τον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα, από τους οργανωτικούς φορείς, την Πολιτεία και την εκπαιδευτική κοινότητα, θα βρίσκονται εκεί για να συζητήσουν τα πιο επίκαιρα θέματα, να παρουσιάσουν τα πιο καινοτόμα έργα, να μοιραστούν καλές πρακτικές και να βρουν κοινό τόπο στην αντιμετώπιση των προκλήσεων που έχει να αντιμετωπίσει ο κλάδος.

Στην elec.tec εκθέτουν προϊόντα ή υπηρεσίες τους ΜΟΝΟ κατασκευαστές, αντιπρόσωποι και εισαγωγείς:

 • Ηλεκτρολογικού, Τηλεπικοινωνιακού Υλικού.
 • Ειδών Φωτισμού.
 • Συστημάτων Αυτοματισμού, Ασφαλείας και Ελέγχου.
 • Λογισμικού και Εργαλείων.

Επίσης, μπορούν να συμμετέχουν:

 • Επιχειρήσεις Παραγωγής, Διαχείρισης και Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας.

Η έκθεση elec.tec προσελκύει:

 • Εμπόρους Ηλεκτρολογικού Υλικού και Φωτισμού.
 • Ηλεκτρολόγους Εγκαταστάτες και Εργολήπτες.
 • Εγκαταστάτες Συστημάτων Ασφαλείας.
 • Στελέχη της Βιομηχανίας.
 • Εμπόρους και Εισαγωγείς Ηλεκτρικών Αυτοκινήτων.
 • Ξενοδόχους.
 • Μηχανικούς, Αρχιτέκτονες και Μελετητές.
 • Σχεδιαστές Φωτισμού και Διακοσμητές.
 • Στελέχη ναυτιλιακών εταιρειών.
 • Στελέχη των Κατασκευαστικών Εταιρειών και των Τεχνικών Υπηρεσιών των Δημοσίων Οργανισμών και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
 • Επιμελητήρια.
 • Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.
 • Ξένες Αντιπροσωπείες και Πρεσβείες.

 

 

Παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις, η «Τεχνοεκδοτική / T-Press» δεσμεύεται ότι θα ανταποκριθεί και πάλι στην εμπιστοσύνη και στις προσδοκίες εκθετών, συνέδρων και επισκεπτών, πραγματοποιώντας όλες τις διοργανώσεις της με κύριο γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας, τηρώντας απαρέγκλιτα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ισχύουν και δημιουργώντας covid-free συνθήκες για την ασφάλεια όλων των εμπλεκομένων.

 

 

 
Πρόσθεσε στο Facebook Πρόσθεσε στο Delicious Πρόσθεσε στο Newsvine Πρόσθεσε στο Twitter