1

Κατηγορίες


Newsletter
Εγγραφείτε για άμεση και συνεχή ενημέρωση

Το κορυφαίο εκθεσιακό γεγονός του 2022

Ηλεκτρολογικό Υλικό - Φωτισμός - Συστήματα Ασφαλείας

 Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται η ανταπόκριση επιχειρήσεων και φορέων για την κορυφαία έκθεση του κλάδου!

 

Η «Elec.tec 2022» υπόσχεται εκπλήξεις!

Ραντεβού σε δύο χρόνια δίνουν οι χιλιάδες επισκέπτες, εκθέτες και σύνεδροι της 3ης διεθνούς έκθεσης “Elec.tec”, η οποία καθιερώνεται, πλέον, στη συνείδηση του κλάδου ως ο διετής θεσμός που προβάλλει κάθε πτυχή του.

 

Πλήρης από συμμετοχές η πιο λαμπερή έκθεση της χρονιάς!

Η Elec.tec, η πλέον εξειδικευμένη έκθεση για το ηλεκτρολογικό υλικό, τον φωτισμό και τα συστήματα ασφαλείας ξεκίνησε να διοργανώνεται από το 2016, με στόχο να καταστεί θεσμός για τον χώρο και να καθιερωθεί ως ένα σταθερό σημείο αναφοράς όπου θα προβάλλεται κάθε πτυχή του κλάδου.

 

 

Εκδήλωση του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου στην «Elec.tec – Ηλεκτρολογικό Υλικό / Φωτισμός»

Εκδήλωση υπό τον τίτλο «Σύγχρονες τεχνολογίες στον ηλεκτρισμό» θα πραγματοποιήσει η Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, στην έκθεση ʼElec.tec – Ηλεκτρολογικό Υλικό Φωτισμόςʼ.

Η εκδήλωση ορίστηκε για την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο του ʼElec.tecForumʼ, από τις 17:30 – 19:00 στη συνεδριακή αίθουσα του εκθεσιακού κέντρου Μ.Ε.C Παιανίας.

 

Το πρόγραμμα του «Elec.tec Forum 2020»

Μπορείτε να δείτε το Αναλυτικό Πρόγραμμα εδώ

 

 

«Elec.tec 2020»: Το πιο λαμπερό event για τον φωτισμό στο «Elec.tec Forum»

Με τη συμμετοχή Ελλήνων μελετητών φωτισμού ο Δρ Γιώργος Φατσέας - Αρχιτέκτων ΕΜΠ, MSc UCL Environmental Design Bartlett, PhD UCL Daylight - σας προσκαλεί σε μία εκδήλωση που θα... συζητηθεί, με θέμα: «Υπάρχει μέλλον στον μικρόκοσμο της μελέτης φωτισμού;».

 

Εντυπωσιακή η ανταπόκριση φορέων και επιχειρήσεων για συμμετοχή στο 3ο «Elec.tec Forum 2020»

Όλος ο κλάδος του ηλεκτρολογικού υλικού και φωτισμού ενωμένος στην πιο λαμπερή έκθεση της χρονιάς. Κορυφαίοι φορείς και επιχειρήσεις έχουν ήδη επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους.

 
 

Πιο δυναμικές και στοχευμένες οι συμμετοχές στην 3η διεθνή έκθεση «Elec.Tec 2020»

Με την ποιότητα των συμμετοχών να είναι πιο δυναμική και στοχευμένη από ποτέ και έχοντας ως στόχο να επιβεβαιώσει τον ρόλο της ως το κορυφαίο γεγονός του κλάδου, η 3η διε­θνής έκ­θε­ση “Elec.tec”, ετοιμάζεται να υποδεχθεί χιλιάδες επαγγελματίες από τον χώρο του ηλεκτρολογικού υλικού, του φωτισμού και των συστημάτων ασφαλείας.

 

3η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ELEC.TEC

21 – 24 Φεβρουαρίου 2020, M.E.C. Παιανίας

Ημέρες και ώρες λειτουργίας:

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020: 10.00 – 20.00 

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020: 10.00 – 20.00
Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020: 10.00 – 20.00
Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020: 10.00 – 19.00

  • Η είσοδος είναι ελεύθερη

  • Δωρεάν μετακίνηση

 

Οι αυριανές τάσεις για το φωτισμό στην 3η διεθνή «Elec.Tec»

Για τέσσερις ημέρες, από τις 21 έως τις 24 Φεβρουαρίου 2020, το εκθεσιακό κέντρο MEC θα μετατραπεί σε εργαστήριο καινοτομίας για το ηλεκτρολογικό υλικό, το φωτισμό και τη διακόσμηση, αλλά και τα συστήματα ασφαλείας

 

Με σημαντικές ειδήσεις, συνεργασίες και επιτυχία ολοκληρώθηκε η 3η διεθνής «Verde.tec»

Το πλαίσιο χρηματοδοτικών λύσεων για τη δημιουργία ενεργειακών κοινοτήτων μέσω του ΕΣΠΑ ανακοίνωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γιώργος Σταθάκης, από το βήμα του “Verde.tec Forum” όπου έκανε σημαντική παρέμβαση. Η 3η διεθνής έκθεση “Verde.tec” ολοκληρώθηκε με επιτυχία, συγκεντρώνοντας την προσοχή  της αγοράς, της Αυτοδιοίκησης και των ΜΜΕ.

 
 
Πρόσθεσε στο Facebook Πρόσθεσε στο Delicious Πρόσθεσε στο Newsvine Πρόσθεσε στο Twitter